Στα ημιτελικά του Charleston βρίσκεται ήδη η τενίστρια που έχει κλέψει τις εντυπώσεις αυτήν την εβδομάδα στη Νότια Καρολίνα,η Γιούλια Γκέργκες μετά τον νέο θρίαμβό της επί της Ντάρια Κασάτκινα!


 

Φοβερή και τρομερή είναι η Γιούλια Γκέργκες αυτήν την εβδομάδα στο Charleston έχοντας ξεπεράσει οποιοδήποτε εμπόδιο και αν της παρουσιάστηκε!

Πρώτα βρέθηκε δύο πόντους μακριά από τον αποκλεισμό από την Κρίστι Αν πριν κερδίσει την Αμερικανίδα και μετά “κολλητά” τα πολύ δυνατά εμπόδια των Ναόμι Οσάκα και Ντάρια Κασάτκινα.

Τελευταίο “θύμα” της 29χρονης Γερμανίδας ήταν η 20χρονη Ρωσίδα που ηττήθηκε με 6-4, 6-3 από μια σοβαρή, ώριμη και πολύ αποτελεσματική Γκέργκες.

Και λέμε αποτελεσματική διότι είχε το εκπληκτικό 3/4 break point παίζοντας εξαιρετικά ψύχραιμα τους κρίσιμους πόντους, κάτι που στο άθλημα του τένις μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά…

Κατά τα άλλα, είχε ποικιλία στο παιχνίδι της, έπαιξε με αρκετά slice και drop βγάζοντας εκτός ζώνης άνεσης την Κασάτκινα, που είναι φυσικά η βασική γραμμή.

Η κάτοχος 5 WTA τίτλων θα αντιμετωπίσει την Αναστάσια Σεβαστοβα στα ημιτελικά, μετά τη συντριπτική νίκη της Λετονής με 6-0, 6-4 επί της Κριστίνα Πλίσκοβα.

Στον άλλο ημιτελικό, θα αναμετρηθούν οι Μάντισον Κις και Κίκι Μπερτένς.

Η Αμερικανίδα κέρδισε δύσκολα 6-2, 6-7, 7-5 την 23χρονη συμπατριώτισσά της, Μπερνάντα Πέρα ενώ η Μπερτένς επιβλήθηκε με 6-2, 7-5 της Αλιζέ Κορνέ.

CHARLESTON WTA DRAW

Kώστας Αϊτάκης

Video highlights
Previous articleΜια σας και μια μας – VIDEO
Next articleCalma! Ο Ράφα είναι εδώ… – VIDEO