Ο Κάρλος Μόγια μίλησε για την ατελείωτη “δίψα” του Ραφαέλ Ναδάλ να συμμετέχει και να κερδίζει όσα περισσότερα πράγματα μπορεί, στάση ζωής που προσπαθεί να “τιθασεύσει” για να βοηθήσει στην καλύτερη “μακροημέρευση” του Ισπανού θρύλου!


Τα θέλει όλα και τα θέλει τώρα ο Ραφαέλ Ναδάλ!

Ο 31χρονος τενίστας έχει κατακτήσει σχεδόν τα πάντα στη θρυλική καριέρα του αλλά αυτό δεν λέει να βάλει “στοπ” στις φιλοδοξίες του για ακόμη περισσότερα!

Το ανταγωνιστικό πνεύμα του Ισπανού “ταυρομάχου” είναι μεν παράδειγμα προς μίμηση, κρύβει όμως και κάποιους κινδύνους που αναγνωρίζει ένας πρώην κορυφαίος τενίστας, όπως είναι ο Κάρλος Μόγια.

“Θέλει να είναι διαθέσιμος για όλα τα τουρνουά και να παίζει συνέχεια αλλά καταλαβαίνει ότι μεγαλώνει κιόλας. Και εγώ έτσι ήμουν σαν παίκτης. Αλλά τώρα δεν είμαι ενεργός και μπορώ να τον βοηθήσω να δει τα πράγματα από άλλη σκοπιά. Να παίζει λιγότερο για να “κρατήσει” περισσότερο. Το διαχειρίζεται πολύ καλά. Εκεί που δυσκολεύεται είναι στο να διαχειριστεί τους τραυματισμούς που “πονάνε” πιο πολύ και από τις ήττες” ανέφερε ο βασικός προπονητής του Ράφα.

Ο Ναδάλ ξεκινά την “καμπάνια” του για τον ενδέκατό του τίτλο στο Πριγκηπάτο κόντρα στον Αλιάζ Μπέντενε.

 

Κώστας Αϊτάκης