Ξεκινάει την Πέμπτη (05/10) το 2ο Diakogeorgiou Junior Tennis Cup, μετά την επιτυχία που σημείωσε πέρυσι! Η K&V Διακογεωργίου εκτιμώντας τις αξίες που προσφέρει ο αθλητισμός στα παιδιά, συν-διοργανώνει με το Rhodes Tennis Club , το 𝟮𝝾 𝐃𝐢𝐚𝐤𝐨𝐠𝐞𝐨𝐫𝐠𝐢𝐨𝐮 𝗢𝗣𝗘𝗡 𝗝𝘂𝗻𝗶𝗼𝗿 𝗧𝗲𝗻𝗻𝗶𝘀 𝗖𝘂𝗽 για όλους τους νεαρούς αθλητές, με την πολύτιμη βοήθεια της Babolat και τα Οπτικά Glouottica Αρχαγγελος. Είναι 𝗢𝗣𝗘𝗡 για όλους τους νεαρούς αθλητές και οι

Ημερομηνίες διεξαγωγής είναι 5 – 7 Οκτωβρίου.

Όλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν και να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα σε ένα 3ήμερο event διασκέδασης. Οι νικητές κάθε κατηγοριών θα πάρουν δώρα αξίας, καθώς επίσης και 𝝤𝝠𝝤𝝞 οι μικροί μας φίλοι θα πάρουν δώρα και αναμνηστικά, διεκδικώντας παράλληλα το μεγάλο δώρο* που θα κληρωθεί σε έναν/μια τυχερό/ή μετά την λήξη των αγώνων, το Σάββατο.

Αυτό το τουρνουά είναι η τέλεια ευκαιρία για τα παιδιά να εξερευνήσουν τον κόσμο του τένις. Καλούμε όλους τους γονείς με παιδιά 4 ετών και πάνω, να έρθουν με την οικογένειά τους και να ανακαλύψουν το άθλημα που διδάσκει την υπευθυνότητα, κοινωνικότητα και δημιουργικότητα. Το τένις είναι ένα άθλημα χωρίς όριο ηλικίας μαθαίνοντας αυτοέλεγχο και αυτοσυγκέντρωση.

𝜧𝜠𝜞𝜜𝜦𝜪 𝜟𝜴𝜬𝜪: Δωροεπιταγή αξίας 200 ευρώ για προϊόντα της Babolat.

Video highlights
Previous articleΜόναστιρ: Πρεμιέρα με νίκη για Σκορίλα
Next articleΗ άποψή μου: Το τέλος ενός ονείρου;