Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα τένις βετεράνων ITF SENIOR “RHODES OPEN”…


 

Το αναβαθμισμένο grade 3 τουρνουά με συμμετοχές από 19 χώρες από 4 ηπείρους καθιερώνεται πλέον στα πολύ πετυχημένα του είδους του καθώς συνδυάζει το αγωνιστικό τένις με τον αθλητικό τουρισμό.

Το βαρύ πρόγραμμα των αγώνων συνδυάζεται με ξεναγήσεις στην παλιά πόλη και καθημερινά events για τους αθλητές. Η διοργάνωση κυλάει με τον καλύτερο τρόπο ενώ η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται ξεπερνάει τα συνηθισμένα.

Η συνδιοργάνωση αυτή Ροδιακού Ομίλου αντισφαίρισης, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Ροδου είναι από τις πιο πετυχημένες στο χώρο του αθλητικού τουρισμού και η τρίτη αυτή χρόνια σηματοδοτεί την διάρκεια αυτού του τουρνουά στο διηνεκές.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου απέδειξε για άλλη μια φορά την ευαισθησία του σε θέματα ανάπτυξης του νησιού συνδράμοντας με φαρμακευτικό υλικό και εξοπλισμό , ενώ η 1η κοινότητα ανιχνευτών βοήθησε στο στήσιμο των γηπέδων. Η εταιρεία Tatakis Wines χορήγησε δώρο κρασί σε κάθε αθλητή ενώ η υπηρεσία τουρισμού του δήμου χάρτες και ενημερωτικό υλικό για τις ομορφιές του νησιού.