Με ήττα συνοδεύτηκε η πολυαναμενόμενη πρώτη εμφάνιση των Τολίτο Αγκίρε και Γκονζάλο Αλφόνσο στον κόσμο του Premier Padel. Το δίδυμο των Αργεντινών υποσκελίστηκε με 7-5, 6-4 από τους Αντόνιο Ντιέστρο και Πάμπλο Λίχο στην πρεμιέρα του Mar Del Plata P1 στην Αργεντινή. Ωστόσο, ακόμη και η συμμετοχή των Τολίτο/Αλφόνσο για να γίνει πράξη πέρασε από… σαράντα κύματα.

Συγκεκριμένα, το κορυφαίο δίδυμο του A1 Padel αγωνιζόταν το προηγούμενο βράδυ (Κυριακή) στον τελικό του τουρνουά A1 Padel France Open, στην περιοχή Μπωσολέιγ. Μετά το τέλος του αγώνα (ηττήθηκαν με 2-1 σετ), έπρεπε να καλύψουν οδικώς μία απόσταση 400χλμ. ως το αεροδρόμιο της Νίκαιας, για να προλάβουν οριακά την τελευταία διαθέσιμη πτήση για Αργεντινή.

Μετά τη διατλαντική πτήση ως τη Μαρ Ντελ Πλάτα, οι δυο τους έπρεπε να υπερβούν το τζετ λαγκ , την κόπωση των τριών σετ που έδωσαν πριν, την έλλειψη ανάπαυσης και ύπνου, για να μπουν… στο παρά 5’ στο κόρτ για το παιχνίδι τους με τους Ντιέστρο/Λίχο. Τουλάχιστον, οι Αργεντινοί είχαν την τύχη για αγωνίζονται στο τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας (20:00 τοπική ώρα), αφού μόνο έτσι είχαν ελπίδες να προλάβουν.

Παρά την ήττα τους, ενθουσίασαν το κοινό των συμπατριωτών τους στην κερκίδα με μερικές στιγμές μαγείας στο κορτ. Μπορεί η πολυσυζητημένη εμφάνιση των Τολίτο και Αλφόνσο στο Premier Padel, που κερδήθηκε με κόπο και ιδρώτα, να μην είχε θετική έκβαση, αλλά η δημοφιλία και οι θρίαμβοι των δυο τους στο A1 Padel που συμμετέχουν, μοιάζει σίγουρο πως θα τους ανοίξει ξανά την πόρτα στο εγγύς μέλλον.

Τα highlights της αναμέτρησης:

Video highlights
Previous articleΘα αγωνιστεί στο Χάλε ο Τσιτσιπάς
Next articleRoland Garros: Πέμπτη μεσημέρι κληρώνει για Σάκκαρη και Τσιτσιπά