Το κορυφαίο δίδυμο στον κόσμο, Χουάν Λεμπρόν και Αλεχάντρο Γκαλάν, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του τίτλου στο P1 τουρνουά στη Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, γνώρισαν απρόσμενο αποκλεισμό στη φάση των “16” του Qatar Major, το βράδυ της Τρίτης στην Ντόχα.
Το Νο1 ζευγάρι στον κόσμο, ηττήθηκε με 6-7(8), 7-6(2), 6-4 από τους συμπατριώτες τους, Μίγκελ Γιανγκουάς και Χαβιέρ Γκαρίδο και αποχαιρέτησαν νωρίς το πρώτο Major της σεζόν στο Premier Padel tour.
Το παιχνίδι είχε πολύ ένταση και μάλιστα μια στιγμή στο καθοριστικό σετ, ο Λεμπρόν πήγε να πιαστεί στα χέρια με μέλος της αντίπαλης ομάδας.
View this post on Instagram
Ήταν, δίχως αμφιβολία, ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα για τους Λεμπρόν/Γκαλάν οι οποίοι έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο στον τελικό της Ριάντ κόντρα στους κορυφαίους της περσινής χρονιάς Κοέγιο/Τάπια και είχαν στόχο την κατάκτηση του τίτλου στο κορυφαίο τουρνουά της Ντόχα.
Επόμενη στάση για τους Λεμπρόν και Γκαλάν, το P1 τουρνουά στο Ακαπούλκο του Μεξικό στις 18 Μαρτίου.
🎾 𝟲 𝗠𝗔𝗥𝗖𝗛 𝗣𝗟𝗔𝗬 🎾
👇 𝗪𝗮𝘁𝗰𝗵
📲 @qatarpadel
📺 Where to Watch 👉 @RedBull TV worldwide + our broadcast partners 👉 Info here https://t.co/xL7T0KbyWI
⏰ Swipe to find your timezone#PremierPadel #OoredooQatarMajor pic.twitter.com/HvXYIkBPUJ— Premier Padel (@premierpadel) March 5, 2024
PREMIER PADEL QATAR DRAW | SCHEDULE (+1h)