Πολλοί απόρησαν με το ανανεωμένο frame που κρατάει ο Ράφαελ Ναδάλ τις πρώτες εβδομάδες της νέας σεζόν.

Το Tennis24 έκανε ρεπορτάζ ίσως για το πιο εμπορικό μοντέλο που κυκλοφορεί στην αγορά και έχει τις πληροφορίες που χρειάζεται να μάθετε για το νέο μοντέλο της Pure Aero.

Βασικά πρόκειται για την ανανεωμένη Pure Aero Rafa η πρώτη έκδοση της οποίας κυκλοφόρησε το 2021 και τάραξε την αγορά καθώς ήταν η πρώτη προσωποποιημένη ρακέτα του Ισπανού. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο Ναδάλ είχε σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη της νέας του ρακέτας, επιλέγοντας ο ίδιος τα χρώματα.

Το ίδιο έγινε και στο νέο μοντέλο. Πρόκειται για την Pure Aero Rafa 2023 η οποία έχει σημαντικές διαφορές από την προηγούμενη με πιο σημαντικό τις εκδόσεις που βγαίνει.

Έτσι, η βασική έκδοση θα ζυγίζει 290 γραμμάρια (και όχι 300 σαν τον προκάτοχό της) ενώ παράλληλα θα κυκλοφορήσει και η πραγματική ρακέτα του Ναδάλ στα 317 γραμμάρια (Pure Aero Rafa Origin), ακριβώς αυτή που χρησιμοποιεί ο Ισπανός στο tour.

Πολύ σημαντική είναι και η αλλαγή στα cosmetics, με το φούξια να ξεχωρίζει και να συνδυάζεται αρμονικά με το παραδοσιακό κίτρινο της Aero.

Με τις ίδιες τεχνολογίες όπως η Pure Aero, το νέο frame είναι πιο κοντρόλ και μαλακό, διατηρώντας ωστόσο τα επίπεδα σπιν στο μέγιστο.

Η νέα Pure Aero Rafa θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στον Μάρτιο, όμως ήδη η Γαλλική εταιρία προετοιμάζει τους φαν του Ισπανού ότι η παραγωγή θα είναι περιορισμένη.

 

Video highlights
Previous articleΜπέντσιτς και Κβόν, πρωταθλητές στην Αδελαΐδα (vids)
Next articleΤζόκοβιτς: Θέλει όσο τίποτα να ισοφαρίσει τα GS του Ναδάλ