Η 18χρονη κάτοχος του φετινού US Open είναι πολύ κοντά στη συνεργασία της με τον πρώην προπονητή και μέντορα της Αντζελίκ Κέρμπερ, Τόρμπεν Μπέλτς.

Η Ραντουκάνου βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή από το “διαζύγιο” με τον Άντριου Ρίτσαρντσον αμέσως μετά την εκπληκτική της πορεία στη Νέα Υόρκη, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Είχε μια δοκιμαστική περίοδο με τον πρώην προπονητή της Γιοχάνα Κόντα, Έστεμπαν Κάριλ, ο οποίος θα συνεργαστεί με τον Άντι Μάρεϊ στο τουρνουά της Στοκχόλμης αυτή την εβδομάδα, ωστόσο φαίνεται να έχει καταλήξει στον Μπέλτς. 

Ο Γερμανός προπονητής είναι περισσότερο γνωστός για τη συνεργασία του με την πρώην Νο1 του κόσμου, Αντζελίκ Κέρμπερ με την κορύφωσή της να είναι το 2017 με την αριστερόχειρα Γερμανίδα να φτάνει στην κατάκτηση δυο Grand Slam, αλλά και στο Νο1 της κατάταξης. 

Μετά τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών η οποία ανακοινώθηκε από την Κέρμπερ, ο δρόμος για την Ραντουκάνου άνοιξε με την Βρετανίδα να επιθυμεί την ενσωμάτωση του Μπελτς στην ομάδα της για την pre-season. 

Βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Ραντουκάνου, μαζί με τον ατζέντη της και τον Μπέλτς έχουν ήδη συναντηθεί και μάλιστα μέσα σε πολύ καλό και θετικό κλίμα με τις επίσημες ανακοινώσεις να είναι θέμα χρόνου. 

Video highlights
Previous articleMubadala: Επιβεβαίωσε Ρούμπλεφ
Next articleΔυναμώνει το τουρνουά στο Χάλε (vid)