Ο Ραφαέλ Ναδάλ πρόσθεσε το Stefan Edberg Sportmanship Award που κέρδισε για τη σεζόν 2018 στην τροπαιοθήκη που διατηρεί στο Rafael Nadal Museum Xperience στη Μαγιόρκα!


Παρά το γεγονός ότι ο Ραφαέλ Ναδάλ δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στο περσινό World Tour Finals, οι υπόλοιποι αντίπαλοι του στο τουρ τον επέλεξαν τις περισσότερες φορές για το περσινό Stefan Edberg Sportmanship Award τιμώντας φυσικά την ευγενή άμιλλα που προάγει σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του ο Ισπανός θρύλος.

Δυστυχώς, ο 32χρονος τενίστας δεν μπόρεσε καν να παραλάβει το βραβείο τότε μιας και είχε υποχρεώσεις για τα θέματα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, πλέον όμως το συγκεκριμένο τιμητικό βραβείο είναι στα χέρια του ή πιο σωστά στην τρομερή συλλογή τίτλων που διατηρεί στο προσωπικό του “μουσείο” στη Μαγιόρκα.

Εκεί, μπορεί να βρει κανείς όλους τους τίτλους και διακρίσεις που έχει κερδίσει ο ασύλληπτος τενίστας από τα νεανικά του χρόνια μεταξύ των οποίων τα Newcomer (2003), Πιο βελτιωμένος παίκτης (2005), Comeback player (2013) και τα δύο Sportmanship Awards (2010, 2018).

Επίσης, έχει διακριθεί από την ATP με τον τίτλο Humanitarian of the year για το 2011.

 

Κώστας Αϊτάκης