Ακόμα μια μεστή εμφάνιση πραγματοποίησε η Δήμητρα Παύλου στο Novi Sad, που αποτελεί μια χωμάτινη διοργάνωση κατηγορίας J2 της ITF Juniors.
Η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια ξεκίνησε κάκιστα τον αγώνα, όμως έδειξε χαρακτήρα, ήταν εκπληκτική στην συνέχεια και επιβλήθηκε της Τιχάνα Σρετένοβιτς, Νο3 του ταμπλό με 0-6, 6-4, 6-1.
Να υπενθυμίσουμε πως η νεαρή αθλήτρια στο ντεμπούτο της στο τουρνουά είχε κερδίσει την Ιταλίδα Τζόρτζια Πεντόνε με 6-4, 3-6, 6-4.
Στις “8” του event η Δήμητρα Παύλου θα αντιμετωπίσει την Βουλγάρα Ντενίσλαβα Γλούσκοβα.
Όσον αφορά στο ταμπλό των αγοριών η χώρα μας εκπροσωπήθηκε στο τουρνουά της Σερβίας από τον Δημήτρη Παλιούρα. Ωστόσο ο νεαρός
Έλληνας τενίστας αν και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, ηττήθηκε στο 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό από τον Αλέξα Πίσαριτς με 6-2, 3-6, 6-4.
Γιάννης Μαύρος