Μετά από μία μακρά περίοδο ξεκούρασης και αγωνιστικής αποχής, ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία και έχει ξεκινήσει τον προετοιμασία του για το Wimbledon!


Έχουμε καιρό να τον δούμε!

Μιλάμε για τον Νο1 τενίστα στον κόσμο, Νόβακ Τζόκοβιτς που δεν έχει αγωνιστεί στο τουρ μετά την ήττα του στον φοβερό ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός κόντρα στον Ντομινίκ Τιμ!

Ο 32χρονος Σέρβος πήρε την απόφαση να ξεκουράσει το σώμα και το πνεύμα του δίχως να αγωνιστεί σε κάποιο τουρνουά προετοιμασίας πριν από τη μεγάλη μάχη του All England Club και ξεκίνησε μόλις αυτήν την εβδομάδα τις προπονήσεις του στο χορτάρι!

Μετά το Ρολάν Γκαρός, ο Νόλε έμεινε αρκετές μέρες στην πατρίδα του τη Σερβία όπου και προπονήθηκε στη σκληρή επιφάνεια στην ακαδημία του καλού του φίλου Γιάνκο Τιπσάρεβιτς απολαμβάνοντας πολύτιμο χρόνο ξεκούρασης με τους φίλους και την οικογένεια του.

“Φέτος, λόγω της φορτωμένης σεζόν που είχα στο χώμα, αποφάσισα να μην αγωνιστώ πριν το Wimbledon και να αφοσιωθώ αποκλειστικά σε αυτό του τουρνουά. Όντας το Νο1 του κόσμου και ο υπερασπιστής του τίτλου, δεν βρίσκω τον λόγο να μην τα πάω καλά και φέτος” εξηγεί ο Τζόκοβιτς.

Από το Νο1 του ταμπλό στο Λονδίνο, ο Νόλε θα επιχειρήσει να κάνει ό,τι έπραξε το 2015, να υπερασπιστεί δηλαδή τον τίτλο του στο Wimbledon φθάνοντας τις πέντε κατακτήσεις στο All England Club και εδραιώνοντας για ακόμη μια φορά τη θέση του στους “θρύλους” του αθλήματος!

Ο Τζόκοβιτς θα αγωνιστεί στο φιλικών προδιαγραφών τουρνουά Boodles πριν το Wimbledon.

Κώστας Αϊτάκης