Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε τον φετινό τελικό στην Αγία Πετρούπολη η Κίκι Μπέρτενς που συνέτριψε την Έλενα Ριμπάκινα!


 

Τρομερή Κίκι Μπέρτενς!

Η 28χρονη Ολλανδή τενίστρια παίζει το καλύτερο τένις της ζωής της την τελευταία τριετία και, αν κρίνουμε από την έναρξη που έκανε στο 2020, και φέτος θα είναι πρωταγωνίστρια σε αρκετά τουρνουά.

Η “εκνευριστικά” σταθερή Μπέρτενς κατάφερε να βραχυκυκλώσει πλήρως το επιθετικό παιχνίδι της Έλενα Ριμπάκινα που βγήκε τελείως εκτός ρυθμού στον τελικό της Αγίας Πετρούπολης με συνέπεια η Ολλανδή να επικρατήσει εύκολα με 6-1, 6-3 υπερασπίζοντας τα περσινά της κεκτημένα στη Ρωσία.

Αυτός είναι αισίως ο δέκατος τίτλος καριέρας της Μπέρτενς, οι οκτώ εκ των οποίων έχουν έρθει από το 2017 και μετά, δείγμα της τεράστιας προόδου που έχει κάνει στο παιχνίδι της έκτοτε.

Σταθερά στο Νο8 του κόσμου θα παραμείνει η νικήτρια Μπέρτενς σε αντίθεση με τη Ριμπάκινα που ανεβαίνει στη career high θέση Νο19 σπάζοντας το “φράγμα” του Τοπ20.

Η Μπέρτενς είχε κανονικά δηλώσει συμμετοχή για το Dubai Championships, ωστόσο, η πετυχημένη της πορεία στη Ρωσία την ανάγκασε να αποσύρει τη συμμετοχή της.

Κανονικά, έπαιζε στα Εμιράτα με την Κιμ Κλάιστερς αλλά τελικά η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα θα είναι η πρώτη αντίπαλος της Βελγίδας στο πολυαναμενόμενο comeback της στο τουρ!

ST. PETERSBURG LADIES TROPHY DRAW | DOUBLES | OOP (+1h)

Κώστας Αϊτάκης