Μία καινούργια υπηρεσία, το «pametennis.gr», καλύπτει πλέον την ανάγκη εύκολης και γρήγορης εύρεσης ενός συμπαίκτη ή ακόμη και προπονητή για τέννις.

Μέχρι τώρα ήταν δύσκολο για τους οπαδούς του αθλήματος να βρουν κάποιον να παίζουν είτε σε μόνιμη, είτε σε ευκαιριακή βάση. Στο pametennis μόνο με ένα mail, δημιουργείς το δικό σου προφίλ με όσες πληροφορίες επιθυμείς. Μπορείς να περιγράψεις τις δεξιότητες και τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού σου και να καταχωρίσεις τις μέρες, τις ώρες και τα μέρη που σε βολεύουν να παίζεις για μία ταχύτερη αναζήτηση συμπαίκτη μεταξύ των χρηστών της υπηρεσίας.

Φιλικό στον χρήστη. Πολύ απλά δημοσιεύεις εν είδει αγγελίας την πρόθεση σου να παίξεις, σε οποιαδήποτε ημερομηνία και ώρα σε εξυπηρετεί και μπορείς να απαντήσεις στα μηνύματα των ενδιαφερομένων χρηστών, αν βεβαίως θεωρείς ότι βρίσκεστε σε κοντινό επίπεδο.

Για αντικειμενικότερη δε αξιολόγηση το site διαθέτει και έξυπνο τρόπο βαθμολόγησης και κατάταξης των παικτών, ανάλογα με τα αποτελέσματα των αγώνων τους. Παρόμοιες δυνατότητες παρέχονται και για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν ή να βελτιώσουν το παιχνίδι τους, με οργανωμένο σύστημα αναζήτησης προπονητών.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα άνετο μέσο κοινωνικής δικτύωσης με αποκλειστικό σκοπό να pametennis!

Περισσότερες Πληροφορίες: https://www.pametennis.gr/how-it-works