Μετά τον Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος επισημοποίησε πως θα αγωνιστεί στο Barcelona Open της επόμενης χρονιάς, και οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Ντομινίκ Τιμ και Κέι Νισικόρι οριστικοποίησαν τις συμμετοχές τους…


 

Και πως να μην αγωνιζόταν δηλαδή. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φέτος προκρίθηκε σε τρεις τελικούς της ΑΤΡ, σε Βαρκελώνη, Τορόντο και Στοκχόλμη, και το 2019 θα πρέπει να υπερασπιστεί αρκετούς πόντους σε αυτές τις διοργανώσεις.

Σήμερα, ο διευθυντής του Barcelona Open Άλμπερτ Κόστα, ανακοίνωσε πως τόσο ο Έλληνας πρωταθλητής, όσο και οι Ντομινίκ Τιμ και Κέι Νισικόρι θα δώσουν το παρών στον συγκεκριμένο θεσμό τον Απρίλιο.

Ο Στέφανος προκρίθηκε στον παρθενικό του τελικό σε επίπεδο ΑΤΡ φέτος στην χωμάτινη διοργάνωση της Ισπανίας και σκοπεύει να παίξει στην 67η έκδοση του Bareclona Open την ερχόμενη σεζόν.

“Τρεις από τους κορυφαίους τενίστες του κόσμου, οι Ντομινίκ Τιμ, Κέι Νισικόρι και Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστούν στο Barcelona Open 2019 και είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό.

Εκτός του Ράφα Ναδάλ δηλαδή, υπάρχουν ακόμη τρεις αθλητές που θα διεκδικήσουν με σοβαρές πιθανότητες τον τίτλο και θα προσπαθήσουν να αμφισβητήσουν τον Ισπανό.

Σίγουρα πάντως, το τουρνουά μας και το 2019 θα φιλοξενήσει μια ομάδα τενιστών που ταιριάζει με το κύρος της διοργάνωσης”, τόνισε στις δηλώσεις του ο διευθυντής του 500αριου θεσμού.

 

Δημήτρης Χαλιάπας