Ο Άντι Μάρεϊ ανακοίνωσε πως θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του, στο 250αρι τουρνουά του Χερτόγκενμπος της Ολλανδίας στο γρασίδι, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Wimbledon…


 

Το πρώην Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, θα κάνει την επανεμφάνισή του στα courts όπως λέγεται, σε Τσάλεντζερ διοργάνωση που θα διεξαχθεί στο Μπόροου της Μεγάλης Βρετανίας από τις 21 Μαϊου μέχρι τις 27 του ίδιου μήνα.

Ο Σκοτσέζος ανακοίνωσε πως βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην ενεργό δράση μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε στις αρχές του Γενάρη και υπολογιζόταν πως θα τον αφήσει εκτός δράσης μέχρι το καλοκαίρι.

Την Πέμπτη, ο Άντι Μάρεϊ πρόσθεσε στο καλεντάρι του ακόμη ένα τουρνουά προετοιμασίας στο οποίο θα αγωνιστεί πριν το τρίτο Grand Slam της σεζόν στα γήπεδα του All England Club. Αυτό θα είναι το 250αρι τουρνουά στο Χερτόγκενμπος της Ολλανδίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σκοτσέζος για αυτήν του την επιλογή:

“Κοιτάω μπροστά, να επιστρέψω στην grass court season και να παίξω στην Ολλανδία για πρώτη φορά στην καριέρα μου, στο τουρνουά του Χερτόγκενμπος.

Έχω ακούσει πολλά καλά λόγια για το τουρνουά και τα courts ξέρω ότι είναι εξαιρετικά. Θα είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος να προπονηθώ για το Wimbledon.”

 

Δημήτρης Χαλιάπας

Video highlights
Previous articleΤα καλύτερα της Πέμπτης
Next articleΤραυματισμός, πάλι, για Μπέντσιτς!