Ως πιθανό σενάριο χαρακτηρίζεται μία επανασύνδεση των Χουάν Λεμπρόν και Αλεχάνδρο Γκαλάν. Το… πλαίσιο αυτής της εξέλιξης, εάν προκύψει, θα είναι το προσεχές Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με τους δύο Ισπανούς να μπαίνουν μαζί στο κορτ για να εκπροσωπήσουν την πατρίδα τους.

Ο Γκαλάν ρωτήθηκε για αυτό το ενδεχόμενο, αφήνοντας ανοικτή την πόρτα. “Στα προηγούμενα Παγκόσμια Πρωταθλήματα είχα παίξει μαζί με τον Αρτούρο (Κοέγιο). Το ένα πήγε καλά, το άλλο πήγε άσχημα. Νομίζω πως σήμερα είμαστε και οι δύο καλύτεροι παίκτες, συγκριτικά με τότε.

Εάν θα έπρεπε να παίξω με τον Χουάν (Λεμπρόν), θα το έκανα με χαρά. Ξέρω πως αμφότεροι είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί, οπότε, οποιονδήποτε παίκτη και εάν επιλέξουν να τοποθετήσουν στα δεξιά μου, ή ακόμη και εάν μου δώσουν εντολή να παίξω εγώ δεξιά, θα το κάνω”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λεμπρόν.

Οι Λεμπρόν και Γκαλάν, όταν βρέθηκαν τελευταία φορά μαζί στο κορτ, στο Acapulco P1.

Υπενθυμίζεται πως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2024 θα διεξαχθεί στο Κατάρ την περίοδο 28 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου. Η Ισπανία μαζί με την Αργεντινή είναι τα δύο μεγάλα φαβορί για τον τίτλο, στο ταμπλό των ανδρών.

Video highlights
Previous articleΠαολίνι: “Δεν είχα παίξει ποτέ ξανά με τέτοια ένταση ” (vid)
Next articleRoland Garros: Το Top-5 του τελικού (vid)