Ένα σκαλοπάτι απομένει για τις Πάουλα Χοσεμαρία και Αριάνα Σάντσεθ ώστε να προσθέσουν ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα στην ιστορία του πάντελ στο βιογραφικό τους. Χάρη στην άνετη κατάκτηση του Italy Major την περασμένη Κυριακή, οι δύο Ισπανίδες έφτασαν στον απίστευτο αριθμό των 31 τίτλων στο Παγκόσμιο Τουρ ως δίδυμο.

Αυτό σημαίνει πως τις χωρίζει μόλις ένα τρόπαιο για να ισοφαρίσουν το απόλυτο ρεκόρ των 32 τίτλων που κατέκτησαν ως δίδυμο στην καριέρα τους οι αδελφές Αλαγέτο. Βέβαια, ήδη το επίτευγμα των Χοσεμαρία και Σάντσεθ είναι πολύ εντυπωσιακότερο, αφού φέτος διανύουν μόλις την τέταρτη σεζόν συνεργασίας τους, ενώ οι δίδυμες αδερφές Μάπι και Μάγιο έπαιζαν μαζί… για μια ζωή.

Οι Χοσεμαρία και Σάντσεθ πανηγυρίζοντας τη νίκη τους στη Ρώμη.

Φέτος, το Νο1 δίδυμο της παγκόσμιας κατάταξης μετράει ήδη τέσσερις τίτλους. Σε αυτούς προστίθενται οι έξι τίτλοι του 2021, τα επτά τρόπαια του 2022 και φυσικά τα 13+1 (World Padel Tour & Premier Padel) κερδισμένα τουρνουά στο απίστευτο 2023, όπου διέλυσαν όλα τα ρεκόρ για μία σεζόν.

Το ρεκόρ των 32 τίτλων, που κατέχουν προς το παρόν οι αδερφές Αλαγέτο, αποτελεί κορυφαία επίδοση συνολικά στον κόσμο του πάντελ, για άνδρες και γυναίκες. Αυτό σημαίνει πως σύντομα, με την… κεκτημένη τους ταχύτητα, οι Χοσεμαρία και Σάντσεθ μπορούν να γίνουν οι σπουδαιότερες πολυπρωταθλήτριες που γνώρισε ποτέ το σπορ, σε παγκόσμια κλίμακα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Premier Padel (@premierpadel)

Τα highlights του τελικού του Italy Major:

Video highlights
Previous articleBad Homburg: Ανατροπή και προημιτελικά για Μπαντόσα (vids)
Next articleHighlights: Προελαύνει ο Μονφίς στη Μαγιόρκα