Η Ναόμι Οσάκα σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον συμπατριώτη της Κέι Νισικόρι και τις σχέσεις που διατηρούν οι δυο τους…


 

Η Ναόμι Οσάκα και ο Κέι Νισικόρι είναι τα δυο κεντρικά πρόσωπα στην Ιαπωνία, στον χώρο του τένις. Οι άνθρωποι στη χώρα τους θεωρούν ως δυο αθλητές που θα μπορέσουν στο μέλλον να τους φέρουν τεράστιες διακρίσεις.

Ο Νισικόρι μεν, μπορεί να έχει δείξει εδώ και χρόνια για πόσα είναι ικανός, όμως η Οσάκα φέτος έκανε το “ξεπέταγμα” της με την κατάκτηση του Αμερικανικού Όπεν και σίγουρα το 2019 προμηνύεται εξαιρετικό για την ίδια.

Το Σάββατο που μας πέρασε η κορυφαία Γιαπωνέζα τενίστρια της χρονιάς, μαζί με τον κορυφαίο Ιάπωνα, ένωσαν τις δυνάμεις τους και αγωνίστηκαν σε φιλικό επίδειξης, ως ομάδα στα μικρά διπλά.

Η Οσάκα, μετά την αναμέτρηση αυτή κλήθηκε να σχολιάσει την προσωπικότητα του Κέι Νισικόρι, σε συνέντευξή της, και είπε τα παρακάτω:

“Αισθάνομαι ότι ο Κέι είναι πολύ μυστήριος άνθρωπος. Δεν έχω ακούσει ποτέ να λέει κάποιος κάτι κακό για τον ίδιο.

Είναι ένας άνθρωπος που δεν μιλάει πολύ και του αρέσει να αφήνει πράγματα χωρίς να τα εξηγεί. Είναι σίγουρα πολύ καλό παιδί και με έχει εμπνεύσει να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο court”.

 

Δημήτρης Χαλιάπας