Μεγάλος φαν του γκολφ και του Τάϊγκερ Γουντς, ο Ράφαελ Ναδάλ έπλεξε το εγκώμιο του 43χρονου γκολφέρ Θρύλου


 

Την περασμένη Κυριακή ο Τάιγκερ Γουντς κατέκτησε τον πρώτο του Major τίτλο μετά από 11 ολόκληρα (και δύσκολα) χρόνια, πανηγυρίζοντας το κορυφαίο τουρνουά “The Masters” στην Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Ήταν ο 15ος Major τίτλος του Γουντς ο οποίος από το 2014 έως το 2017 είχε υποβληθεί σε τέσσερις επεμβάσεις στην πλάτη ενώ είναι γνωστά και τα σοβαρά οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπισε λίγο πριν.

Από το Μόντε Κάρλο όπου βρίσκεται για το πρώτο χωμάτινο Masters της σεζόν, ο Ράφαελ Ναδάλ αναφέρθηκε στο τεράστιο επίτευγμα του Γουντς, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Αμερικανό γκολφέρ.

“Είναι ο αγαπημένος μου αθλητής παγκοσμίως, εδώ και πολύ καιρό. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του. Πέρασε πολύ δύσκολα χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη του στο The Masters. Φανταστείτε τη σκληρή δουλειά για να μπορέσει να επιστρέψει στο γκολφ. Είναι εξαιρετικά δύσκολα όσα έχει κάνει. Κερδίζοντας πάλι ένα Grand Slam, ειδικά στην Augusta που είναι ίσως το αγαπημένο του, σημαίνει τα πάντα για τον ίδιο. Οπότε και εγώ είμαι πολύ χαρούμενος γι’αυτόν” είπε ο Ισπανός.

“Ο Τάιγκερ είναι έμπνευση, όχι μόνο για μένα αλλά για όλους. Είναι ένα παράδειγμα για το άθλημα, όσον αφορά την αφοσίωση, τη σκληρή δουλειά και την αγάπη για το παιχνίδι. Ο πανηγυρισμός με το παιδί και την οικογένειά του, είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ” πρόσθεσε ο Ράφα.

Η στιγμή του θριάμβου