Ο Ρέιλι Οπέλκα στήριξε, με δηλώσεις του, τον Στέφανο Τσιτσιπά χαρακτηρίζοντας “γελοία” όλα αυτά που του προσάπτουν τις τελευταίες ημέρες περί καθυστέρησης στο toilet break. 

Ο Αμερικανός τενίστας, αναφέρθηκε και στις κατηγορίες του Αλεξάντερ Ζβέρεφ προς τον Τσιτσιπά για coaching στα διαλείμματα εκτός γηπέδου, αλλά από την άλλη ήταν κάθετος στην πρόταση του Νο3 του κόσμου για το on-court coaching. 

“Ναι, θεωρώ ότι όλα αυτά είναι γελοία. Καταλαβαίνω γιατί παίρνει τόση δημοσιότητα από τον Τύπο, γιατί αγωνιστικά το τένις χωλαίνει και τα ΜΜΕ είναι τραγικά.”, είπε ο Οπέλκα.

“Υπάρχει τρομερή ζέστη και υγρασία. Οι δημοσιογράφοι που δεν έχουν πατήσει ποτέ στη ζωή τους σε court, δεν θα μπορούσαν να αντέξουν ούτε 30 λεπτά σε αυτές τις συνθήκες.”

“Ωστόσο αυτό είναι φυσικό, έτσι είναι το άθλημά μας. Τα παπούτσια στάζουν ιδρώτα. Για να αλλάξω τις κάλτσες, τα παπούτσια, το σορτς, την μπλούζα μου, χρειάζομαι 5-6 λεπτά και στη συνέχεια να περπατήσω μέχρι το court.”

“Δεν το ξέρω τον Τσιτσιπά και δεν γνωρίζω την κατάστασή του. Αλλά αμφιβάλλω για το coaching εκτός court. Είμαι σχεδόν σίγουρος.”

Όσο για την πρόταση του Στέφανου Τσιτσιπά για το on-court coaching, o Οπέλκα ήταν κατηγορηματικός: “Δεν μου αρέσει το on-court coaching. Δεν νομίζω ότι πρέπει να έχουμε on-court coaching καθόλου. Ωστόσο, θα χρησιμοποιώ το toilet-break γιατί οι συνθήκες ζέστης και υγρασίας είναι αφόρητες.”

Θάνος Σταθόπουλος 

Video highlights
Previous articleΠαύλου: Προκρίθηκε στα προημιτελικά του Novi Sad!
Next articleΤιμ: “Να μπει χρονικό όριο στο toilet break”