Ο Χουάν Μαρτίν ντελ Πότρο επιμένει! Επιμένει να αγωνίζεται για να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Ο πρώην Νο3 του κόσμου γύρισε και πάλι στα κορτ, τον περασμένο μήνα, μετά από την 4η(!) χειρουργική επέμβαση στο δεξί γόνατο, τον περασμένο Μάρτιο. 

Ο Αργεντινός, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί από το Queen’s του 2019, μπήκε σε νέο ρυθμό προπονήσεων, την εβδομάδα που μας πέρασε, αναφέροντας χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: “Νέες προπονήσεις, αυξάνοντας την ένταση.”

Ο πλέον συμπαθής και αγαπητός παίκτης του Tour, έχει κατακτήσει 22 τίτλους, μαζί με το Grand Slam του US Open (2009), ωστόσο από εκεί και πέρα η καριέρα του έχει δεχθεί απανωτές ατυχίες με πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς στους δύο καρπούς και στο γόνατο, οι οποίοι μάλιστα συνοδεύτηκαν από χειρουργικές επεμβάσεις. 

Ο 32χρονος και πλέον Νο746 του κόσμου, είχε γράψει στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Είναι απογοητευτικό και επώδυνο να μην μπορεί να πετύχεις τους στόχους σου, θα ήταν ακόμα χειρότερο στο να μην προσπαθήσεις. Γι’ αυτό ακριβώς βρίσκομαι εδώ.”