Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Σμύρνης “Μίλων” ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μιχάλη Ψαρρού στην τεχνική ηγεσία του τμήματος τένις του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ με χαρά ανακοινώνει την συνεργασία του με τον κ. Μιχάλη Ψαρρό, προπονητή τένις και κάτοχο MBA Business & Economics από το University of Missouri, USA. Ο κ. Ψαρρός από 1η Δεκεμβρίου 2023 θα είναι ο Υπεύθυνος του Τμήματος και Επικεφαλής Προπονητής Τένις του Μίλωνα.

Ο Μιχάλης Ψαρρός είναι γεννημένος στη Νέα Σμύρνη και απόφοιτος της Λεόντειου Σχολής Νέας Σμύρνης. Άρχισε τα πρώτα του τενιστικά βήματα στον Μίλωνα και μετά συνέχισε την επιτυχημένη καριέρα του στον Όμιλο Αθηνών.

Στα 18 του χρόνια, λόγω της καριέρας που είχε στο εφηβικό τένις, πανεπιστήμια της Αμερικής του προσέφεραν πλήρη αθλητική υποτροφία φοίτησης με στόχο να εκπροσωπεί παράλληλα και το πανεπιστήμιο στους αγώνες τένις. Διάλεξε το Πανεπιστήμιο του Μισσούρι, όπου σπούδασε Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έσπασε όλα τα ρεκόρ στο Πανεπιστήμιο του σε μονά και διπλά και οδήγησε την ομάδα του στα τοπ64 καλύτερα πανεπιστήμια στο τένις στην Αμερική. Στη συνέχεια, του έγινε πρόταση τα αναλάβει την ομάδα του Πανεπιστημίου ως βοηθός προπονητή και παράλληλα να κάνει το Μεταπτυχιακό του στα Οικονομικά και στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ), την οποία και δέχθηκε.

Μετά την ολοκλήρωση των Μεταπτυχιακών του σπουδών, μεταφέρθηκε στην Atlanta, USA όπου για 2 χρόνια ανέλαβε ως βασικός προπονητής στο Falls Country Club. Είναι κάτοχος του διεθνούς διπλώματος προπονητικής (USPTA PRO). Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2020, όπου αφού ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, συνέχισε να εργάζεται ως προπονητής τένις με επαγγελματίες αθλητές με συμμετοχές σε τουρνουά στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σημαντικές Διακρίσεις:

Πρωταθλητής Ελλάδος από τα 14 έως τα 18 του χρόνια με πολλά Πανελλαδικά και Πανελλήνια πρωταθλήματα στην κατοχή του.
Νούμερο 1 στην Ελλάδα στους Νέους το 2011.
Βαλκανιονίκης το 2008.
Συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων (2009) όπου έφτασε στην οχτάδα.
Μέλος της Εθνικής Ομάδας Νέων από τα 14 έως τα 18 και συμμετοχή στο Junior Davis Cup.
Νούμερο 11 Ευρώπης κάτω των 16 χρονών με πολλούς τίτλους στο εξωτερικό.

Η συνδρομή του κ. Ψαρρού, στο τένις του ΑΟΝΣ Μίλων θα είναι καθοριστική, συμβαδίζοντας με την ραγδαία ανάπτυξη του αθλήματος τα τελευταία χρόνια στη Χώρα μας.

Video highlights
Previous articleΠόντοι… μεξικάνικης μαγείας! (vid)
Next articleΟι πιο αμφιλεγόμενες στιγμές της χρονιάς (vid)