Σπουδαία νίκη και εμφάνιση για τον Θανάση Κοκκινάκη στο 2ο γύρο του Miami Open, με τον Ελληνοαυστραλό τενίστα να φτάνει σε μια σπουδαία ανατροπή επί του Ντιέγκο Σβάρτσμαν μετά από 3 ώρες σκληρής μάχης!

Ο 25χρονος που προέρχεται από τα προκριματικά της διοργάνωσης, επικράτησε 4-6, 7-6(3), 6-4 του Νο13 του ταμπλό και προκρίθηκε στον 3ο γύρο της Masters διοργάνωσης, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ντένις Κούντλα.

Στο 2ο σετ της συναρπαστικής αναμέτρησης, ο Κοκκινάκης με ένα απίστευτο πέρασμα με backhand, έσωσε match point του Αργεντίνου ο οποίος σέρβιρε για τη νίκη στο 5-4 και λίγο αργότερα κατάφερε να ισοφαρίσει την καλύτερη πορεία του στο Μαϊάμι, προκρινόμενος στη φάση των “16”.

 

Ο Θανάσης χρειάστηκε να αντιμετωπίσει και το εχθρικό κοινό στo Hard Rock Stadium και γι’αυτό στο τέλος έκανε τη χαρακτηριστική κίνηση με το δάχτυλο στο στόμα.

H νίκη του Κοκκινάκη ήρθε λίγο αργότερα μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση του Κύργιου κόντρα στον Ρούμπλεφ από τον οποίον έχασε μόλις τρία games.

Κύργιος και Κοκκινάκης αγωνίζονται στο διπλό του Miami Open ενώ στο ξεκίνημα της χρονιάς κατέκτησαν το Australian Open.

 

MIAMI OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

Video highlights
Previous articleMiami Open: Νίκες για Ρουντ, Μονφίς, Σίνερ (vid)
Next articleHighlights: Η δράση της Παρασκευής στο Μαϊάμι