Ο Σέβεριν Λούτι επισήμανε ότι η κατάσταση του Ρότζερ Φέντερερ είναι εξαιρετική παρά τον πρόωρο αποκλεισμό του από το Αμερικανικό Όπεν!


Και το φετινό Αμερικανικό Όπεν δεν ολοκληρώθηκε με καθόλου καλό τρόπο για τον Ρότζερ Φέντερερ αλλά, σύμφωνα τουλάχιστον με τα λεγόμενα του Σέβεριν Λούτι, αυτό δεν τον έχει επηρεάσει καθόλου!

Ο μακροχρόνιος συνεργάτης του “Βασιλιά” ενημέρωσε πως ο Ελβετός σούπερσταρ προπονείται κανονικά για το επερχόμενο Laver Cup (21-23 Σεπτεμβρίου) στο οποίο θα δώσει κανονικά το “παρών” στο Σικάγο για να βοηθήσει την Team Europe να κάνει το repeat της περσινής επιτυχίας!

“Ο Ρότζερ είναι μια χαρά και προπονείται άριστα! Είναι βέβαια απογοητευμένος από το Αμερικανικό Όπεν αλλά είναι σίγουρος ότι θα τα πάει καλύτερα την επόμενη φορά!” ανέφερε ο Λούτι.

Πέραν του Laver Cup, ο Φεντ έχει “δεσμευτεί” να αγωνιστεί φέτος σε Σανγκάι, Βασιλεία και φυσικά στο World Tour Finals του Λονδίνου στο οποίο έχει προκριθεί και μαθηματικά.

Αντίθετα, ο Τιμ Χένμαν θεωρεί πολύ ανησυχητικά τα λόγια του “Βασιλιά” ότι “χάρηκε που τελείωσε το ματς με τον Μίλμαν” για την πορεία της καριέρας του Ελβετού…

 

Κώστας Αϊτάκης