Η Σιμόνα Χάλεπ, σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκάλυψε τον ερωτικό δεσμό που διατηρεί με τον 40χρονο Ρουμάνο επιχειρηματία, Τόνι Ίουρουκ…


 

Η Νο4 τενίστρια της παγκόσμιας κατάταξης της WTA αυτή την περίοδο, δείχνει να απολαμβάνει τη ζωή της, τόσο εντός, όσο κι εκτός των courts.

Εδώ και έναν περίπου μήνα, άλλωστε, διατηρεί σχέση με τον επιχειρηματία Τόνι Ίουρουκ. Η Χάλεπ μίλησε για πρώτη φορά για το δεσμό με τον συμπατριώτη της, που θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους, μεγάλους επιχειρηματίες στη χώρα.

Αναλυτικά όσα είπε η 27χρονη τενίστρια:

“Νιώθω πιο άνετη πλέον, πιο κοινωνική από μέρα σε μέρα και αισθάνομαι όμορφα, γενικότερα. Έχω δεσμό, δεν θα το κρύψω, εφόσον με ρωτάτε γι’ αυτό. Άλλωστε, έχει γίνει γνωστό από τα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό.

Η αγάπη με το τένις, μπορεί να συνδυαστεί. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Η προσωπική και ψυχική ηρεμία, είναι η πιο σημαντική από όλα πάντως. Νομίζω ότι η οικογένεια είναι πάρα πολύ σημαντική επίσης. Για παράδειγμα, δεν πρόκειται ποτέ μου να θυσιάσω την οικογένεια για το τένις.

Είμαι έμπνευση για πολλούς στη χώρα μου, το ξέρω, αλλά αν χρειαστεί να σταματήσω το άθλημά μου για να αφοσιωθώ στην οικογένεια και τα παιδιά που θέλω να φέρω στη ζωή, τότε θα το κάνω με μεγάλη μου χαρά”.