Ένα exclusive κατάστημα τένις εξυπηρετεί μια περιοχή που μέχρι σήμερα έπρεπε να μετακινηθεί για να βρει ποικιλία και προϊόντα τένις. Το Tennis World βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και μπορεί να εξυπηρετήσει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες, σε επίπεδο προϊόντων αλλά και υπηρεσιών stringing.

Το Tennis World βρίσκεται στην οδό Πολυδάμαντος 26 στο Παγκράτι (210, 7018010, info@tennisworld.gr) και αποτελεί τη μοναδική επιλογή τενιστικής βιτρίνας στην περιοχή του κέντρου, διαθέτοντας ποικιλία προϊόντων απ’όλες τις γνωστές μάρκες της αγοράς.

Πέρα απ’τα προϊόντα το Tennis World φημίζεται και για τις υπηρεσίες stringing που προσφέρει στους φίλους του αθλήματος, σε ανταγωνιστικές τιμές, ενώ ο κ. Βαγγέλης Αλεξίου μπορεί να σας συμβουλέψει για πιο πλέγμα ταιριάζει στο παιχνίδι και τη ρακέτα σας.

Πρόσφατα, το Tennis World, ανανέωσε την ηλεκτρονική του βιτρίνα και στο tennisworld.gr μπορείτε να βρείτε πολλά προϊόντα σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές, να μάθετε πως μπορείτε να πλέξετε τη ρακέτα σας χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από το σπίτι σας και να πλοηγηθείτε άνετα και πάνω απ’όλα με ασφάλεια σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον το οποίο ανανεώνεται καθημερινά, με καινούργια προϊόντα και προσφορές.

shop_1.jpg

shop_2.jpg

shop_3.jpg

shop_4.jpg

tennisworld14_407.jpg

Χάρτης καταστήματος

View Larger Map

Video highlights