Η Πάουλα Μπαντόσα ήταν από τις πρωταγωνίστριες στην πρεμιέρα του Dubai Tennis Championships το πρωί της Κυριακής.

Το Νο9 του ταμπλό, ξεπέρασε το εμπόδιο της Λούλου Σουν με 6-3, 6-4 και προκρίθηκε στο 2ο γύρο της WTA 1000 διοργάνωσης, ένα χρόνο μετά τον αποκλεισμό της από τη Νεοζηλανδή στο ίδιο τουρνουά.

Στη φάση των “32” της διοργάνωσης, η Μπαντόσα θα αντιμετωπίσει την Ελισέ Μερτένς η οποία με τη σειρά της επιβλήθηκε 6-2, 6-2 της Λέιλα Φερνάντεζ.

Η Μπαντόσα, Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης, προέρχεται από τον αποκλεισμό στο 2ο γύρο του Qatar Open στις αρχές της εβδομάδας, από την μετέπειτα πρωταθλήτρια του θεσμού Αμάντα Ανισίμοβα.

Στο τέλος της ημέρας, η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Έμα Ραντουκάνου για τον 1ο γύρο του Dubai Tennis Championships.

 

 

DUBAI CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (+2h)

Video highlights
Previous articleRio Open: Η κλήρωση στο 500αρι της Βραζιλίας (draw)
Next articleΟριστική μεταστροφή στο Pickleball για Μπουσάρ