Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Τουρκάλα και Νο79 του κόσμου, Ζεϊνέπ Σονμέζ, στην πρεμιέρα της στο 1000άρι τουρνουά της Ντόχα, όπως προέκυψε από την κλήρωση της Παρασκευής (6/2).

Σάκκαρη και Σονμέζ μετρούν από μια νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια, με την Τουρκάλα να επικρατεί στο τουρνουά της Μέριδα, με την Σάκκαρη να “απαντάει” στην προκριματική φάση του τουρνουά στην Οσάκα. Και οι δύο αναμετρήσεις έγιναν το 2025.

Στο πρόσφατο Australian Open, η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε στον 2ο γύρο από την Μίρα Αντρέεβα, ενώ η Σόνμεζ, χρειάστηκε να περάσει και τους 3 προκριματικούς γύρους, για να σταματήσει στη φάση των “32” από την Γιούλια Πουντίντσεβα, έχοντας κερδίσει νωρίτερα τόσο την Εκατερίνα Αλεξαντρόβα, όσο και την Άννα Μποντάρ.

Σε περίπτωση που η Σάκκαρη καταφέρει και πάρει την πρόκριση τότε θα την περιμένει στον 2ο γύρο η Τζάσμιν Παολίνι, ενώ πιθανή αντίπαλος στον 3ο γύρο είναι η Τσέχα Λίντα Νόσκοβα. Στα προημιτελικά (θεωρητικά) υπάρχει το όνομα της Νο1 του ταμπλό, Ίγκα Σφιόντεκ, ενώ πολλές πιθανότητες να βρεθούν στα ημιτελικά έχουν η Αμάντα Ανισίμοβα και η Ελίνα Σβιτολίνα. 

Στο κάτω μέρος του ταμπλό βρίσκεται η πρωταθλήτρια της Μελβούρνης, Έλενα Ριμπάκινα, η Εκατερίνα Αλεξαντρόβα, η Κόκο Γκοφ και η Μίρα Αντρέεβα, μερικά από τα φαβορί για να φτάσουν στον τελικό. 

draw

 

QATAR OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (+1h)

Video highlights
Previous articleDavis Cup: Ξεκίνημα με Σακελλαρίδη
Next articleWinter Cups: Ήττα και 6η θέση για την U16 αγοριών