Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ είναι αυτή τη στιγμή από τους φοβισμένους του Tour και μετά την περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό δεν σκέφτεται με καλό μάτι την συμμετοχή του στο US Open…


 

Ο Βούλγαρος αθλητής, δεν έχει ξεπεράσει στο 100% τον Covid-19 στον οποίο βρέθηκε θετικός πριν μερικές εβδομάδες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να “κλείνει” προς την απόσυρσή του από το Major της Νέας Υόρκης.

Ο περυσινός ημιφιναλίστ της διοργάνωσης, έδειξε το επίπεδο ανετοιμότητας του πριν λίγες ημέρες στο UTS 2, όπου γνώρισε δυο ήττες σε ισάριθμα ματς.

Όπως όλα δείχνουν, δεν έχει σκοπό να παίξει στις ΗΠΑ, αυτό τουλάχιστον μπορεί να καταλάβει κανείς από τα λεγόμενά του.

Αναλυτικά όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του:

“Σκέφτομαι καθημερινά τι πρέπει να κάνω. Πρέπει να παίξω στο US Open, ή όχι ; Αισθάνομαι ότι έχω να κάνω πολλές ερωτήσεις στους διοργανωτές για να μπορέσω να είμαι σίγουρος. Αυτό δεν γίνεται όμως, γιατί έχουν πολύ λίγες απαντήσεις.

Είμαι αμφίβολος ενόψει του τουρνουά. Είμαι ειλικρινής, το σκέφτηκα σοβαρά τις προηγούμενες ημέρες, αλλά δεν κατέληξα κάπου οριστικά.

Ξέρω τι θα πει κορονοϊός. Νόσησα από αυτόν και είμαι από τους λίγους τενίστες που έχουν καταλάβει πραγματικά τι σημαίνει και τι μπορεί να σου κάνει. Προσεύχομαι να μην βρεθεί θετικός κανείς από τους συναδέλφους μου”.

 

Δημήτρης Χαλιάπας