Ο Χουάν Μάρτιν Ντε Πότρο αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας και συνεχίζει να αντιμετωπίζει. Σε συνέντευξή του στο ESPN την Τρίτη, ο Αργεντινός κατέστησε σαφές ότι εξακολουθεί να παλεύει για να επιστρέψει στα court.

“Λατρεύω τις προκλήσεις. Τώρα δίνω το πιο δύσκολο ματς της καριέρας μου, γιατί είναι απίστευτα δύσκολο να αντιμετωπίσω τέτοιου είδους τραυματισμούς, αυτούς τους πόνους που έχω τώρα. Αλλά ακόμα προσπαθώ να τους ξεπεράσω και θα συνεχίσω να παλεύω για αυτό”, δήλωσε ο 32χρονος αθλητής

“Πιστεύω στον εαυτό μου, θα τα καταφέρω. Θέλω να δείξω στα νέα παιδιά, σε όλους τους παίκτες, αλλά και γενικότερα στους ανθρώπους ότι δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείπουν τα όνειρα τους”, συνέχισε.

“Το γόνατο μου είναι πολύ καλύτερα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πύργος του Τάντιλ. Ο Ντελ Πότρο εξακολουθεί να αναρρώνει, περνάει χρόνο στο γήπεδο και θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στην ενεργό δράση την επόμενη σεζόν. Ο έμπειρος τενίστας τελευταία φορά αγωνίστηκε τον Ιούνιο του 2019, στο Queen’s Club.

Video highlights
Previous articleΑλκαράθ: “Το US Open με ωρίμασε” (vid)
Next articleΣάκκαρη: Με φόρα και πίστη για την 4άδα (vids)