Ο Κέι Νισικόρι, προερχόμενος από δύο πολύ δύσκολες σεζόν γεμάτες τραυματισμούς, είναι πιο έτοιμος από ποτέ να ετοιμάσει το comeback του στο κορυφαίο επίπεδο το 2021!


 

Οι τραυματισμοί έχουν παίξει σε μεγάλο βαθμό τον ρόλο τους στην καριέρα του Κέι Νισικόρι, πάλαι ποτέ Νο4 του κόσμου, με αποκορύφωμα τις δύο τελευταίες σεζόν.

Ο Νισικόρι έχασε το δεύτερο μισό του 2019 ενώ αγωνίστηκε μόλις σε έξι ματς μέσα στο “συντομευμένο” 2020 με δύο νίκες και τέσσερις ήττες.

Ο “σαμουράι” εμφανίστηκε φέτος σε σαφώς χειρότερη κατάσταση από τα καλά του στάνταρντ, ωστόσο, αυτό δεν τον αποθαρρύνει από την προσπάθεια του να πλησιάσει ξανά την κορυφή του αθλήματος.

“Ανυπομονώ για τον επόμενο χρόνο! Δεν είχα το επίπεδο φέτος για να τα βάλω με παίκτες του Τοπ10. Θέλω να ανταγωνιστώ σε αυτό το επίπεδο το συντομότερο! Ο ώμος μου είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Θα είναι σίγουρα μια χαρά του χρόνου”.

“Θεωρώ ότι θα είμαι πανέτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο που είναι και ο μεγάλος μου στόχος. Φέτος, σταμάτησε η σεζόν μόλις άρχιζα να παίρνω ματς στα πόδια μου” ανέφερε ο Νισικόρι που βρίσκεται πια στο Νο41 του κόσμου.

 

Κώστας Αϊτάκης