Ο Κέι Νισικόρι βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης από τον Οκτώβριο του 2021 και σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε πως έφτασε ένα βήμα από την απόσυρσή του από το επαγγελματικό τένις.

Ο 33χρονος Ιάπωνας, πρώην Νο4 τενίστας του κόσμου, τόνισε πως είχε κατάθλιψη το διάστημα που προσπαθούσε να αντιληφθεί πως μένει εκτός τένις για πολύ καιρό!

Πλέον, βρίσκεται εκτός πίνακα, δεν έχει κατάταξη δίπλα από το όνομά του και η επιστροφή του στη δράση, μοιάζει ιδιαίτερα δύσκολη, τουλάχιστον στο πρώτο εξάμηνο της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είχα κατάθλιψη τις πρώτες εβδομάδες που έμεινα εκτός τένις. Σκέφτηκα μέχρι και την απόσυρση. Από τον Ιούλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, έκανα αποθεραπεία για τρεις μήνες στο σπίτι μου και δεν είχα την ευκαιρία να μπω σε court.

Ήταν πολύ δύσκολο πνευματικά για εμένα. Δεν ήμουν σίγουρος αν θα επιστρέψω στο άθλημα μετά τον τραυματισμό και δεν χτύπησα ούτε μια μπάλα του τένις, για περίπου ένα μήνα.

Προσπαθώ να επιστρέψω την επόμενη σεζόν, θέλω να βρεθώ στο Αυστραλιανό Όπεν, όμως αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες να πάω στη Μελβούρνη, είναι 50-50”.

Video highlights
Previous articleΗ φετινή ιστορία των ΑΤΡ Finals
Next articleΗράκλειο: Αποκλεισμός σε μονό και διπλό για Σκορίλα