Σε έναν άκρως ανταγωνιστικό αγώνα, εξελίχθηκε ο τελικός του Sardinia ATP. Λάσλο Τζέρε και Μάρκο Τσετσινάτο, επιθυμούσαν διακαώς να κατακτήσουν τον τίτλο και αυτό αποτυπώθηκε στο γήπεδο.

Η προσπάθεια και των δύο ήταν τεράστια, με τον Τζέρε να είναι ανώτερος “στα σημεία” και να κατακτά το πολυπόθητο τρόπαιο του Ιταλικού Όπεν.

Στο πρώτο σετ του παιχνιδιού τόσο ο Λάσλο Τζέρε, όσο και ο Μάρκο Τσετσινάτο μπήκαν ιδιαίτερα αποφασισμένοι. Τα πράγματα ήταν μοιρασμένα και κανένας από τους δύο δεν κατάφερε να κυριαρχήσει. Έτσι το σετ οδηγήθηκε στο Tie Break.

Εκεί ο 25χρονος Σέρβος επικράτησε με 7-3, καθώς ήταν περισσότερο συγκεντρωμένος, κράτησε “ανέπαφο” το σέρβις του και πραγματοποίησε τρομερές επιστροφές. Έτσι κατέκτησε στις λεπτομέρειες το πρώτο σετ με 7-6.

Παρόμοια ήταν η εξέλιξη και του δεύτερου σετ. Ενώ ο 28χρονος Ιταλός ήταν άκρως ανταγωνιστικός, οι επιλογές του στους κρίσιμους πόντους ήταν λανθασμένες. Ο Τζέρε κατάφερε να σπάσει το σέρβις του αντιπάλου του στο 12 game του δεύτερου σετ και κατέκτησε με 2-0 σετ, 7-6, 7-5 το Sardinia ATP.

SARDINIA OPEN DRAW | OOP (-1h)

Γιάννης Μαύρος