Στο προπονητικό τιμ του Νόβακ Τζόκοβιτς προστέθηκε ο φυσιοθεραπευτής Μίλγιαν Αμάνοβιτς, ο οποίος είχε δουλέψει για αρκετά χρόνια παλαιότερα, με τον Νο1 τενίστα του κόσμου…


 

Ο Αμάνοβιτς επέστρεψε στην ομάδα του Νόλε και ο Σέρβος πρωταθλητής δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του, όποτε δημοσιογράφοι τον ρωτούν για τις εξελίξεις που δρομολογούνται στο προπονητικό τιμ του.

Αυτή τη φορά, ήταν μετά την κατάκτηση του τίτλου του στη Μαδρίτη, που εκπρόσωποι των media αναφέρθηκαν στην επιστροφή του έμπειρου φυσιοθεραπευτή στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είναι η πρώτη φορά που με ρωτάει κάποιος για τον Αμάνοβιτς δημόσια. Συνεχώς με ρωτούσαν για τον Βάιντα και για τον Τζίτζι, τον fitness coach μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η δυνατότητα να μιλήσω για τον Μίλγιαν τώρα.

Είμαι σίγουρος πως είναι χαρούμενος που επέστρεψε στην ομάδα μας. Είναι πολύ όμορφο που τον έχουμε πίσω, γιατί είναι και ένας από τους καλύτερους φίλους μου ανά τα χρόνια.

Είμαι ο νονός της κόρης του και έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Έχουμε στενή επαφή, παρόλο που δεν δουλεύαμε μαζί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Ήταν στην ομάδα του Μίλος Ράονιτς μέχρι πρόσφατα, όταν και αποφασίσαμε να συμπορευτούμε ξανά”.

 

Δημήτρης Χαλιάπας