Την άποψη ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα μπορούσε να μάθει πολλά από τους Έλληνες ρακετάδες, εξέφρασε σήμερα ένας από τους κορυφαίους εκπροσώπους του αθλήματος της χώρας μας.

Μιλώντας στο Βατράχι, ο πρόεδρος της Ένωσης Ρακετάδων Ελλάδος Μπάμπης Καγκουρίδης εκφράστηκε καταρχήν θετικά για τον Έλληνα πρωταθλητή, ωστόσο τόνισε ότι έχει πολλά να μάθει από τους Έλληνες ρακετάδες.

«Κοίτα, καλός είναι. Αλλά εμείς έχουμε ψηθεί στο μεγάλο σχολείο της ρακέτας. Εκεί είναι τα πραγματικά ζόρια» είπε.

«Όσο για τον Τζόκοβιτς και τον Ναδάλ, σιγά τους αντίπαλους. Βάλ’τους να παιξουν με μισόκιλη ρακέτα “Αγόρι” απέναντι στον Χρηστάρα από τη Λούτσα να τα δει όλα. Εμείς παίζουμε ανάμεσα σε παιδιά, γυναίκες, ηλικιωμένους. Οι πατούσες μας έχουν γίνει τεφάλ από τη θερμοκρασία της άμμου. Για μας, κάθε παιχνίδι είναι υπόθεση ζωής ή θανάτου. Δεν υπολογίζουμε τίποτα.»

Ο Έλληνας ρακετάς πρόσθεσε ότι θα μπορούσε να μάθει στον Στέφανο Τσιτσιπά δυο-τρία πράγματα που θα τον βοηθήσουν να κερδίσει οποιοδήποτε πρωτάθλημα.

«Καταρχήν πρέπει να μάθει να παίζει με μαγιό. Όσο πιο μικροσκοπικό τόσο το καλύτερο. Αυτά τα μακριά σορτσάκια είναι φλωριές. Επίσης να καρφώνει συνέχεια, με μανία, είναι σημαντικό αυτό. Τέλος, να αλείφεται με τρία λίτρα λάδι πριν από τον αγώνα. Δε βοηθάει στο παίξιμο, αλλά αρέσει στα γκομενάκια» κατέληξε.

Πηγή: Το Βατράχι