O Πάμπλο Καρένιο Μπούστα εξασφάλισε την παρουσία του στα προημιτελικά της Νάπολη επικρατώντας του Φάμπιο Φονίνι μπροστά στο ιταλικό κοινό με 6-1, 6-1 σε 53 λεπτά στο εξ’ αναβολής παιχνίδι με το οποίο ξεκίνησε το πρόγραμμα της Παρασκευής, καθώς η αναμέτρηση της Πέμπτης διεκόπη με το σκορ να είναι στο 3-0 υπέρ του Ισπανού. 

Την Παρασκευή οι δύο παίκτες επέστρεψαν με τον Καρένιο Μπούστα να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό παραχωρώντας συνολικά μόνο δύο games στον Ιταλό και μόλις 7 πόντους στο service του ολοκληρώνοντας το ματς με 17/20 κερδισμένοι πόντοι στο 1ο service (85%) και 11/15 στο 2o (73%), με τον Φονίνι να παίρνει μόλις 16 πόντους από το service του. 

Ο Νο1 του ταμπλό θα επιστρέψει στο court για το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Σέρβο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς. 

NAPOLI CUP SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Video highlights
Previous articleΣτοκχόλμη: Με τον αδελφό του Παύλο προπονήθηκε ο Τσιτσιπάς (vid)
Next articleΕκτός Μπερσί και ο Ζβέρεφ – Μέσα ο Μάρεϊ