Ο Ράφα Ναδάλ που ήταν ένας από τους παίκτες που βγήκαν θετικοί στην Covid-19 αμέσως μετά το Άμπου Ντάμπι, αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες από την εμπειρία του με τη νόσηση.

Το τεστ του έγινε στο αεροδρόμιο και βγήκε θετικό λίγο αργότερα με τον Ισπανό να παρουσιάζει συμπτώματα τα οποία εξήγησε όταν ρωτήθηκε σχετικά σε πρόσφατη συνέντευξή του.

“Για να είμαι ειλικρινής, άρχισα να νιώθω άσχημα στο αεροπλάνο της επιστροφής στο σπίτι. Είχα αρνητικό τεστ πριν από την πτήση εκείνο το πρωί. Μετά τον αγώνα με τον Σαποβάλοφ, άρχισα να αισθάνομαι περίεργα, αλλά είχα αρνητικό τεστ πριν λίγες ώρες, οπότε πέταξα κανονικά σπίτι”, δήλωσε ο Ισπανός.

“Αφού έφτασα πήγα στο νοσοκομείο για την ασφάλεια των μεγαλύτερων μελών της οικογένειας. Απομονώθηκα και με κάλεσαν για να μου ανακοινώσουν ότι ήμουν θετικός. Οι πρώτες τέσσερις ημέρες ήταν φρικτές. Δεν μπορούσα να κουνηθώ και είχα πόνους στις αρθρώσεις.

Ξάπλωνα στο καναπέ με υψηλό πυρετό. Τις επόμενες τρεις ημέρες, ήμουν πολύ κουρασμένος, αλλά την 8η μέρα μπόρεσα να χρησιμοποιήσω το ποδήλατο στο σπίτι. Μετά βγήκα αρνητικός”, επεσήμανε.

 

Δανάη Μασκαλέρη

Video highlights
Previous articleΌταν ο Ράφα ξενάγησε τον Ρόσμπεργκ στο γιοτ του (vid)
Next articleΜπέκερ: “Η οικογένεια του Νόβακ τα έκανε χειρότερα”