Ο Ραφαέλ Ναδάλ έμεινε καθόλα ευχαριστημένος από την μακράν καλύτερη του εμφάνιση στο φετινό ΑΟ στη νίκη του κόντρα στον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και ξεκαθάρισε υπό ποιες συνθήκες δεν “γουστάρει” τον Νικ Κύργιο!


 

O Ραφαέλ Ναδάλ ανέβασε στροφές ισοπεδώνοντας τον καλό του φίλο, Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και έδωσε τα εύσημα στον εαυτό του για την εμφάνιση του το πρωί του Σαββάτου.

“Ήταν μακράν ο καλύτερός μου αγώνας σε αυτή τη διοργάνωση. Έκανα πολλά βήματα μπροστά ειδικά με το forehand που έκανε μεγάλη ζημιά. Ήταν η βελτίωση που ήθελα και ήρθε σε αυτό το ματς” ανέφερε ο 33χρονος Ισπανός.

Δίχως να γνωρίζουμε ακόμα τότε αν ο Κύργιος θα είναι ο αντίπαλος του Ράφα στον 4ο γύρο (όντως ο Νικ θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό) ρωτήθηκε για τη γνώμη του για τον Νικ δίνοντας μια σαφέστατη απάντηση που ξεκαθαρίζει το τοπίο της μεταξύ τους “διαμάχης”.

“Δεν τον ξέρω σε ανθρώπινο επίπεδο, οπότε δεν έχω γνώμη. Όταν δείχνει πάθος για το άθλημα, παίζει καλό τένις και δείχνει να ενδιαφέρεται, μου αρέσει και πιστεύω ότι είναι καλός για το άθλημα. Όταν κάνει τα άλλα δικά του πράγματα, όχι δεν μου αρέσει”.

Αφού του ζητήθηκε να κάνει…ανάλυση της νίκης του Ρότζερ Φέντερερ επί του Τζον Μίλμαν, ο Ισπανός επανέλαβε την άποψη του πως δεν γίνεται να συνυπάρχουν μέσα σε έναν μήνα δύο μεγάλες διοργανώσεις εθνικών ομάδων, το Davis Cup και το ATP Cup.

 

Κώστας Αϊτάκης

Video highlights
Previous articleΚύργιος: “Ανυπομονώ για τον Ράφα” – VIDEO
Next articleΜε ψηλά το κεφάλι – VIDEO