Ο θρύλος του τένις και 22 φορές νικητής Grand Slam Rafa Nadal ταξίδεψε στην Ελλάδα για να επισκεφθεί το μοναδικό στην Ευρώπη Rafa Nadal Tennis Center, που βρίσκεται στο Sani Resort, το πολυβραβευμένο θέρετρο του Ομίλου Sani/Ikos στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Ισπανός πρωταθλητής περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις, όπου εδώ και πέντε χρόνια διδάσκονται εξατομικευμένα προγράμματα τένις για παίκτες όλων των ηλικιών και επιπέδων. Το Rafa Nadal Tennis Center στο Sani Resort, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Rafa Nadal Academy by Movistar στην Μαγιόρκα με το Sani Resort του Ομίλου Sani/Ikos και υποδέχεται λάτρεις του τένις για ξεχωριστές εμπειρίες και προπονήσεις.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Sani Resort, ο Rafa Nadal δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη λειτουργία της ακαδημίας. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Ανυπομονούσα πραγματικά να έρθω στην Ελλάδα, αλλά εξαιτίας του φόρτου εργασίας και της πανδημίας, ήταν αδύνατο. Ο Toni Nadal, ο Carlos Moya, ο Carlos Costa και όλη η ομάδα προπονητών μου, μου έχουν μεταφέρει τις ξεχωριστές εμπειρίες τους στο Rafa Nadal Tennis Center.

Το Sani Resort διαθέτει υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις και αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους επισκέπτες που θέλουν να προπονηθούν στο τένις ενόσω απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Αυτό που κάνει το Rafa Nadal Tennis Center να ξεχωρίζει, είναι οι αξίες των ανθρώπων του Sani Resort, που καθημερινά φροντίζουν για την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών και φιλοξενίας. Έχουμε μία εξαιρετική σχέση εδώ και πολλά χρόνια και για μένα η συνεργασία με ανθρώπους με τους οποίους μοιράζομαι τις ίδιες αξίες, αποτελεί το πιο γερό θεμέλιο επιτυχίας».

 

Το Rafa Nadal Tennis Center διαθέτει παγκόσμιας κλάσης εγκαταστάσεις, με 8 χωμάτινα γήπεδα και εξειδικευμένους προπονητές, που χρησιμοποιούν τις ίδιες προπονητικές μεθόδους με αυτές του Rafa Nadal. Η ακαδημία προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα προπονήσεων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις και ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε επισκέπτη, αλλά και κριτήρια όπως η ηλικία, η φυσική κατάσταση και η εμπειρία.

Το Rafa Nadal Tennis Center είναι μέρος ενός συνόλου μοναδικών εμπειριών που προσφέρει το πολυβραβευμένο Sani Resort στην Χαλκιδική, όπως καθημερινές αθλητικές δραστηριότητες και δράσεις οικοτουρισμού, εκδηλώσεις διεθνούς εμβέλειας και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ένα περιβάλλον ασύγκριτης πολυτέλειας και φυσικής ομορφιάς.

Video highlights
Previous articleΤσιτσιπάς: “Όνειρό μας με τον Πέτρο να κατακτήσουμε το Davis Cup” (vid)
Next articleΜπρέσια: Ήττα και αποκλεισμός για την Παπαμιχαήλ