Η Fila υπέγραψε ξανά συμβόλαιο συνεργασίας με τον θρυλικό τενίστα ο οποίος θα είναι πρεσβευτής της εταιρίας


 

Στο τένις, πολύ δύσκολα θα βρεις έναν αθλητή που έχει συνδέσει περισσότερο το όνομά του με την εταιρία που τον χορηγεί, από τον Μπιορν Μποργκ και τη Fila.

Ο Σουηδός θρύλος, 40 χρόνια μετά τη συνεργασία του με τη Fila, υπέγραψε εκ νέου συμβόλαιο συνεργασίας με το εμβληματικό brand το οποίο έχει κάνει σπουδαίες συμφωνίες τα τελευταία χρόνια, ισχυροποιώντας τη θέση του στο παγκόσμιο τένις.

Η συνεργασία του Μποργκ με τη Fila, χρονολογείται από το 1975 όταν φορούσε την ιταλική μάρκα κατά τη διάρκεια της κυριαρχίας του στα court, κατακτώντας 11 Grand Slam τίτλους 5 εκ των οποίων συνεχόμενα στο Wimbledon (1976-1980).

Τότε, η Fila είχε λανσάρει την White Line collection που ήταν εμπνευσμένη απ’τον Μπιορν Μποργκ και την είχε σχεδιάσει ο διάσημος Πιερλουίτζι Ρολάντο.

“H Fila έχει ιστορία στις συνεργασίες με θρυλικούς αθλητές που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στο άθλημα που εκπροσωπούν. Είναι τιμή για εμάς να υποδεχόμαστε και πάλι τον Μπιορν στην οικογένεια της Fila . Σαν εταιρία, το DNA μας είναι βασισμένο στο τένις.

Μαζί με τον Μποργκ η Fila βοήθησε τον κόσμο να δει με διαφορετικό μάτι τη μόδα στα courts” δήλωσε σχετικά ο Τζιν Γιονγκ, Global Chairman της εταιρίας.

Η επανένωση Fila και Μποργκ, δεν είναι τυχαία αφού τα κλασικά polo t-shirt και τα Settanta Jackets που πρωτο εισήγαγε ο Σουηδός στα courts, είναι περιζήτητα ακόμα και σήμερα.

“Η δημιουργικότητα και ο ατομισμός, ήταν τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού μου και το στυλ μου, μέσα και έξω από το γήπεδο. Η Fila ήταν δίπλα μου στις καλύτερές μου στιγμές στο τένις και πάντα μοιραζόμασταν το ίδιο πάθος για απόδοση και στυλ” είπε απ’την πλευρά του ο Μποργκ.