Ο Ματέο Μπερετίνι μιλώντας στο Eurosport, ενώ βρίσκεται σε 14ημερη υποχρεωτική καραντίνα, παραδέχθηκε ότι δεν του δίνεται η δυνατότητα να βρεθεί με την κοπέλα του, πάρα το γεγονός ότι βρίσκονται στο ίδιο ξενοδοχείο.

Ο 24χρονος Ιταλός και Νο.10 στο κόσμο θεωρεί άδικο το γεγονός ότι ενώ αυτός και η κοπέλα του, Άιλα Τομλιάνοβιτς είναι αρνητικοί σε όλα τα τεστ Covid-19, δεν μπορούν να συναντηθούν στο ξενοδοχείο το οποίο διαμένουν.

Το μόνο άσχημο πράγματα εδώ πέρα για εμένα, είναι η Άιλα Τομλιάνοβιτς. Είναι τόσο κοντά σε μένα, αλλά δεν έχω το δικαίωμα να τη δω. Έχουμε κάνει τεστ Covid-19 και είμαστε και οι δύο αρνητικοί. Δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό,” επισήμανε ο Μπερετίνι στο Eurosport.

Το καλό είναι ότι όλο αυτό τελειώνει και τη Κυριακή θα είμαι ξανά «ελεύθερος». Τα εστιατόρια θα ανοίξουν, θα μπορεί κάποιος να πηγαίνει για βόλτα.

Τώρα μπορούμε να βγούμε μόνο όταν πρέπει να πάμε στο γυμναστήριο για να προπονηθούμε. Αν ανοίξω τη πόρτα μου και βγω από το δωμάτιο οποιαδήποτε άλλη στιγμή, οι Σεκιούριτι του ξενοδοχείου θα με πουν να γυρίσω πίσω.”

 

Δημήτρης Τσαπνίδης

Video highlights
Previous articleΤσιτσιπάς: ”Ο Κύργιος «μισεί» το να χάνει ένα παιχνίδι”
Next articleΣε καλή κατάσταση Χάλεπ-Μπάρτι