Τοποθετήθηκε για τα κακεντρεχή σχόλια που δέχεται η σχέση της με στον Στέφανο Τσιτσιπά η Πάουλα Μπαντόσα, που παραχώρησε συνέντευξη στην El Pais. Η 25χρονη Ισπανίδα μίλησε για την αμοιβαία στήριξη που υπάρχει στη σχέση τους, αλλά και για το ότι τα σχόλια που δέχονται τους επηρεάζουν αρκετά.

“Με έχει πληγώσει αφάνταστα αυτό γιατί κατά την διάρκεια του τραυματισμού μου, έχω αφιερώσει όλο μου τον χρόνο στο να τον υποστηρίξω. Και οι δύο αγαπάμε το τένις και ο Στέφανος δουλεύει πολύ σκληρά. Είμαστε στην ίδια σελίδα όσον αφορά τους στόχους που έχουμε θέσει. Μιλάμε συνεχώς για το τένις και βοηθάμε ο ένας τον άλλο.

Όπως έχετε δει, έχω πάει σε αγώνες να τον υποστηρίξω, ή στο γυμναστήριο να τον βοηθήσω, σεβόμενη πάντα την ομάδα του και τους ανθρώπους του. Κι αυτός με έχει υποστηρίξει με τον τραυματισμό μου και όταν τα διαβάζουμε όλα αυτά, μας επηρεάζουν. Ορισμένες στιγμές ο κόσμος δείχνει να μην καταλαβαίνει πως αυτά που γράφει και λέει, επηρεάζουν μία σχέση ή εσένα τον ίδιο.

Καταλαβαίνω ότι είμαστε δημόσια πρόσωπα, αλλά στην τελική είμαστε δύο παιδιά 25 ετών με ευαισθησίες. Είναι μία αγνή σχέση που μεγαλώνει και το να βγαίνει κόσμος και να λέει πράγματα, είναι πολύ σοβαρό γιατί καταστρέφουν καριέρες. Καριέρες ανθρώπων που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο να κάνουν αυτό που κάνουν. Δεν είναι ανθρώπινο αυτό που κάνουν”.

Αυτή την εβδομάδα η Μπαντόσα επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά την πολύμηνη απουσίας της λόγω του τραυματισμού στη μέση, και ο No6 του κόσμου βρίσκεται στη Σεβίλλη για να την υποστηρίξει, στις προσπάθειές της με την εθνική Ισπανίας για το Billie Jean King Cup.

Video highlights
Previous articleWTA Rankings: Επέστρεψε στην κορυφή η Σφιόντεκ
Next articleΕισέπνευσε ήλιο η Σφιόντεκ και φώναξε “Mexico, Mexico” (vid)