Η Πάουλα Μπαντόσα εμφανίστηκε ικανοποιημένη από τις εμφανίσεις της στο φετινό Roland Garros, τονίζοντας παράλληλα ότι βρίσκεται σε μια διαδικασία αποκατάστασης για τη μέση της, η οποία απαιτεί προσπάθεια και υπομονή. 

Για το παιχνίδι απέναντι στην πολύ καλή της φίλη Αρίνα Σαμπαλένκα η Ισπανίδα είπε: “Όταν αντιμετωπίζεις μια παίκτρια όπως η Αρίνα, ξέρεις ότι δεν μπορείς να χαλαρώσεις ούτε για ένα δευτερόλεπτο.”, είπε η πρώην Νο2 του κόσμου. 

“Νομίζω ότι έπαιξα πολύ καλά στο 1ο set, αλλά από εκεί και πέρα άρχισε να βρίσκει ρυθμόι και να βρίσκει winners. Μειώνοντας την ένταση κατά 5% απέναντι σε αντιπάλους όπως αυτη, είμαι χαρούμενη για αυτό που έκανα σε αυτό το τουρνουά. Πέρσι το έβλεπα από τον καναπέ και σήμερα αντιμετώπισα μια από τις καλύτερες του κόσμου.”

Για την αποκατάστασή της: “Δεν είμαι ακόμα στο μέγιστο επίπεδο του τένις μου. Αυτό είναι εμφανές. Θαύματα δεν υπάρχουν, αυτό είναι μέρος μιας μακράς διαδικασίας που πρέπει να απολαύσω και νιώθω ότι είμαι στο σωστό δρόμο.”

“Κάθε εβδομάδα κερδίζω αγώνες, δείχνω ότι το τένις μου βρίσκεται ακόμα εκεί και ότι θα πρέπει να συνεχίζω να δουλεύω και να είμαι υπομονετική. Ελπίζω σε λίγους μήνες κι αν δεν έχω άλλα σωματικά προβλήματα να επιστρέψω στα ψηλά της παγκόσμιας κατάταξης.”

“Είμαι σε συνεχή επαφή με τον γιατρό μου και αξιολογούμε τα πάντα. Γενικά, νιώθω “τσιμπήματα” μια φορά κάθε περίπου δύο εβδομάδες. Έκανα μια ένεση πριν έρθω στο Παρίσι. Οπότε ελπίζω να κρατήσει και στην περιοδεία μου στο γρασίδι.”

Όσο για τη φιλία της με την Σαμπαλένκα: “Γνωριστήκαμε σε ένα τουρνουά επίδειξης και συνδεθήκαμε αμέσως. Είναι ένας ειλικρινής άνθρωπος και νομίζω ότι το τένις χρειάζεται κορίτσια σαν την Αρίνα γιατί αγαπά αυτό το άθλημα και έχει μεγάλο χάρισμα. Ελπίζω να κερδίσει 10 Grand Slam γιατί το αξίζει και νομίζω ότι είναι ένα από τα φαβρί για να κερδίσει το φετινό Roland Garros.”

ROLAND GARROS MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

Video highlights
Previous articleRoland Garros: Η βροχή συνεχίζεται, αναβλήθηκαν τα διπλά
Next articleRoland Garros: Πιθανότητα να αγωνιστεί 3 φορές την Κυριακή ο Τσιτσιπάς