Ο Κέι Νισικόρι ανακοίνωσε το τέλος των αγωνιστικών του υποχρεώσεων για το 2019, μιας και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου τις επόμενες μέρες, ώστε να αποκαταστήσει το πρόβλημα τραυματισμού του…


 

Ο πολύπειρος Ιάπωνας, που τα τελευταία τρία χρόνια περνάει δύσκολες στιγμές στο Tour, με συνεχόμενους τραυματισμούς και χειρουργεία, έκανε γνωστό πως δεν θα παίξει σε άλλον αγώνα, μέχρι τέλους της σεζόν.

Το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον δεξιό του αγκώνα, δεν τον αφήνει να αγωνιστεί “ελεύθερα” και αποφάσισε να περάσει το κατώφλι του χειρουργείου, ώστε να δώσει τέλος στον πόνο.

Ο Νισικόρι, Νο8 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ αυτή τη στιγμή, έχει να αγωνιστεί από το Αμερικανικό Όπεν και όπως δήλωσε ο μάνατζερ του, από εδώ και στο εξής θα στρέψει το βλέμμα του στην έναρξη της επόμενης χρονιάς.

Αξίζει να αναφερθεί, πως ο 29χρονος, έχει κάνει εγχείρηση στον αγκώνα του και άλλη φορά στο παρελθόν, όμως από ότι φαίνεται δεν είχε αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα.

Ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του στα courts δεν έχει δώσει ο Νισικόρι, αλλά το μόνο σίγουρο είναι, ότι αμέσως μετά την εγχείρηση στην οποία θα υποβληθεί αυτή την εβδομάδα, θα ανακοινώσει πότε περιμένει να αγωνιστεί ξανά σε top επίπεδο.

 

Δημήτρης Χαλιάπας