Ο Πατρίκ Μουράτογλου θεωρεί πως είναι τρελή η απόφαση να διεξαχθεί το US Open, μετά και τη νέα αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού στις ΗΠΑ…


 

Ο προπονητής της Σερίνα Γουίλιαμς και μέντορας του Στέφανου Τσιτσιπά, μίλησε πρόσφατα για το επικείμενο Αμερικανικό Όπεν και κράτησε τις επιφυλάξεις του ενόψει της διεξαγωγής του θεσμού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γάλλος δήλωσε… αναποφάσιστος, για το αν είναι τελικά καλή επιλογή να γίνει το Major της Νέας Υόρκης. Πάντως, ο ίδιος θα βρίσκεται εκεί, μαζί με την Σερίνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Δεν ξέρω αν είναι καλή απόφαση να γίνει το US Open. Θα έρθουν άνθρωποι από ολόκληρο τον πλανήτη και θα μαζευτούν σε διπλανά ξενοδοχεία. Θα κυκλοφορούν παρέα στις εγκαταστάσεις του τουρνουά και θα συναναστρέφονται.

Με αυτά που συμβαίνουν στις ΗΠΑ τις τελευταίες μέρες, όπου τα κρούσματα του Covid 19 αυξάνονται συνεχώς, δεν ξέρω αν πρέπει να γίνει τελικά το Αμερικανικό Όπεν.

Από τη δική μου οπτική, είναι υπερβολική η απόφαση. Είναι τρελή σίγουρα, αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή ή κακή. Στην Ευρώπη τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με τις ΗΠΑ και δεν αποκλείω να ακυρωθεί την τελευταία στιγμή το τουρνουά”.

 

Δημήτρης Χαλιάπας