Ο Χαούμε Μουνάρ ήταν ένα από τους αρκετούς παίκτες που ο Ράφα Ναδάλ μοιράστηκε το court προκειμένου να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τη μεγάλη του επιστροφή που θα γίνει στο 250άρι τουρνουά του Μπρίσμπεϊν. 

Ο κάτοχος 22 Grand Slam προπονήθηκε κατά σειρά με τους Γάλλους Αρθούρ Φις και Ρισάρ Γκασγκέ, στη συνέχεια ακολούθησε ο Φινλανδός Εμίλ Ρουσουβουόρι, ο Γερμανός Γιαν Λέναρντ Στρουφ, ενώ για το τέλος προπονήθηκε με τον Μουνάρ, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια γα την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο συμπατριώτης του. 

“Εφόσον είναι υγιής και μπορεί να βγάζει τις προπονήσεις που κάνουμε ναι πιστεύω ότι θα είναι ανταγωνιστικός. Από εκεί και πέρα όλα τα άλλα θα έρθουν”, είπε ο Μουνάρ. “Ειναι ένας μεγάλος πρωταθλητής, δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που να το αμφισβητεί αυτό. Θεωρώ ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα βρίσκει το ρυθμό του. Χρειάζεται χρόνος”, συμπλήρωσε ο Ισπανός παίκτης. 

Ο Ναδάλ θα περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων στο σπίτι του με την οικογένεια τους και από εκεί και πέρα θα μεταβεί στο Μπρίσμπεϊν για τη μεγάλη του επιστροφή στην ενεργό δράση μετά από ένα χρόνο κι αν όλα πάνε καλά θα παίξει στο Australian Open (14-28 Ιανουαρίου). 

Video highlights
Previous articleWorld Tennis League: Στον τελικό οι Kites (vids)
Next articlePadel: Αυτός είναι ο νέος συμπαίκτης του Πακίτο Ναβάρο