Ούτε η καθυστέρηση, λόγω βροχής, ούτε ο Λορέντσο Μουζέτι δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος παραχώρησε μόλις 4 games στον Ιταλό και με το επιβλητικό 6-2, 6-2 πέρασε στα προημιτελικά του Miami Open για 8η φορά στην καριέρα του και για 1η μετά το 2016!

Μπορεί ο Μουζέτι να προβλημάτισε στην αρχή τον Σέρβο κατακτώντας τα πρώτα 2 games με break και hold (2-0), όμως από εκεί και πέρα ο Τζόκοβιτς έκανε απίθανα πράγματα και με 6 σερί games (2 breaks) κατάφερε να κλείσει το 1ο set και να πάρει προβάδισμα με 1-0. 

Στο 2ο set ήταν η σειρά του Σέρβου να ξεκινήσει με hold και break (3-0), όμως ο Ιταλός δεν είχε την ίδια απάντηση με αυτή του Τζόκοβιτς στο 1ο set. Ο Νο5 του κόσμου συνέχισε να έχει τον ίδιο ρυθμο, παραχωρώντας μόλις 6 πόντους από το service του, ενώ παράλληλα επιτέθηκε στο δεύτερο service του Μουζέτι το οποίο έφτασε το 38%.

Ο Ιταλός κατάφερε να έχει κάποιες ελπίδες σβήνοντας το διπλό break-point του Τζόκοβιτς στο 4ο game μειώνοντας σε 3-1, όμως δεν έκανε το ίδιο και στο 8ο, με τον Σέρβο να φτάνει σε ένα ακόμα break σφραγίζοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά εκεί όπου θα παίξει με τον Σεμπάστιαν Κόρντα, ο οποίος με τη σειρά του κέρδισε τον Γκαέλ Μονφίς. 

 

MIAMI OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW SCHEDULE (-6h)

Video highlights
Previous articleMiami Open: Ο Κόρντα πήρε ρεβάνς από τον Μονφίς, εκτός και ο Ρουντ (vids)
Next articleΡαντεβού στα ημιτελικά για Σαμπαλένκα, Παολίνι (vids)