Η επιλογή της ρακέτας με την οποία θα απολαμβάνουμε το παιχνίδι, είναι πολύ σημαντική. Η Babolat έχει μια ρακέτα για κάθε παίκτη που δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο! Σας παρουσιάζουμε τα τρία κορυφαία μοντέλα της γαλλικής εταιρίας.

Βabolat Pure Strike
To πιο πρόσφατο μοντέλο της Babolat και η πιο δυνατή ρακέτα στην κατηγορία των control ρακετών… Η βασική της έκδοση είναι 305γρ και 98 κεφάλι, με δύο επιλογές στην πλέξη: 16×19 και 18×20! Με την τεχνολογία FSI (Frame String Interaction) δίνει επιπλέον δύναμη και spin σε μια κοντρολ ρακέτα!

Κατάλληλη για μεσαίου και αγωνιστικού τύπου παίκτες που θέλουν μια επιθετική ρακέτα για να ορίζουν τον πόντο από οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου.

Βabolat Pure Drive
Ότι πιο ισχυρό και παράλληλα φιλικό κυκλοροφορεί στα courts! Η πιο δυνατή ρακέτα της αγοράς, για τενίστες που θέλουν να παίξουν δυνατό και γρήγορο τένις από τη baseline, όποιο κι αν είναι το επίπεδό τους. Η βασική έκδοση είναι στα 300γρ με 100 sq.in κεφάλι, προσφέροντας απολαυστικό spin και τη μέγιστη δυνατή δύναμη.

Συγχωρεί τα λάθη όσο καμία άλλη στην κατηγορία της! Η ιδανική ρακέτα για να απολαύσετε το παιχνίδι…

Βabolat Pure Aero
Το best seller μοντέλο σε ολόκληρη την αγορά! Η ρακέτα που έχει πουλήσει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη! Είναι η επιλογή του Ράφα Ναδάλ και απευθύνεται σε μια μεγάλη γκάμα τενιστών που ζητούν την καλύτερη ισορροπία ανάμεσα στη δύναμη και τον έλεγχο. Το spin που παράγει είναι ασυναγώνιστο και σε αυτό βοηθάει το αεροδυναμικό της σχήμα!

Θα δείτε τα χτυπήματά σας να βρίσκουν το απαραίτητο βάθος με τον απόλυτο έλεγχο.

Ίσως η Μπέτανι Ματεκ Σαντς σας βοηθήσει στην επιλογή σας