Λίγο παραπάνω από μία ημέρα μετά την είσοδο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο Hexagon Cup, ο Άντι Μάρεϊ ανακοίνωσe και τη δική του παρουσία στο τουρνουά. Ο σπουδαίος Σκωτσέζος τενίστας θα είναι εκ των ιδιοκτητών της Team AD/vantage, όντας ταυτόχρονα η… βιτρίνα της ομάδας στη διοργάνωση.

Η ενέργεια αυτή του Μάρεϊ δεν είναι… ουρανοκατέβατη, μιας και ο 36χρονος τενίστας έχει εδώ και χρόνια εισέλθει με διάφορους τρόπους στον κόσμο του πάντελ, επιδιώκοντας να βοηθήσει στη μεγέθυνση του εντός Βρετανίας.

“Είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ κομμάτι του ομίλου ιδιοκτησίας μίας ομάδας που θα βρίσκεται στο παρθενικό Hexagon Cup. Είχα επενδύσει στην Game4Padel πριν λίγα χρόνια, προσπαθώντας να βοηθήσω στην ανάπτυξη του σπορ στη Βρετανία. Είναι ένα άθλημα ήδη τεράστιο στη Νότιο Αμερική, τη Μέση Ανατολή και τμήματα της Ευρώπης.

Ο Άντι Μάρεϊ με τη ρακέτα του πάντελ ανά χείρας.

Λατρεύω το γεγονός πως είναι εύκολο σπορ να το παίξεις, είναι διασκεδαστικό και είναι κοινωνικό. Ελκύει ανθρώπους όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, προκαλώντας τους να πιάσουν μία ρακέτα και να δοκιμάσουν.

Εργάζομαι με φίλους μου στην AD Global Sports και μαζί θα περάσουμε ωραία τα επόμενα χρόνια, χτίζοντας μία ομάδα επιτυχημένη και ανταγωνιστική. Παράλληλα, θα βοηθήσουμε έτσι περισσότερο στην ανάπτυξη του σπορ”, ανέφερε σχετικά ο Μάρεϊ.

Πλέον, η Team AD/vantage γίνεται η τέταρτη από τις έξι ομάδες που “κλειδώνουν” τη συμμετοχή τους στο Hexagon Cup. Η αρχή είχε γίνει με την Hexagon Team (ομάδα franchise της διοργάνωσης) κατά την επίσημη παρουσίαση του τουρνουά, με τη Rafa Nadal Academy να ακολουθεί χρονικά δεύτερη και την RL9 Team του Λεβαντόφσκι να γίνεται η τρίτη κατά σειρά.

Η επίσημη παρουσίαση του Hexagon Cup και της Hexagon Team.

Υπενθυμίζεται πως το Hexagon Cup θα απαρτίζεται από έξι ομάδες των τριών διδύμων έκαστη. Ένα ζευγάρι ανδρών, ένα γυναικών και ένα με “αστέρια του μέλλοντος” (Next Gen). Όλες οι ομάδες θα έχουν ως επικεφαλής τους επιφανή πρόσωπα από τον ευρύτερο αθλητικό χώρο και όχι μόνο.

Μάλιστα, θα μοιραστούν χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 1.000.000 ευρώ. Αυτό είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ ως prize money σε τουρνουά πάντελ, πίσω μόνο από το Paris Major του Premier Padel. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί το διάστημα 31 Ιανουαρίου – 4 Φεβρουαρίου στη Μαδρίτη.

Video highlights
Previous articleHighlights: Η πρόκριση του Σίνερ στον τελικό των ATP Finals (vid)
Next articleΑποθέωση και συγκίνηση για Σίνερ (vid)