Μεντβέντεφ: “Καταλαβαίνεις πόσο ηλίθια απόφαση είναι;” (vid)

Advertisement

Αγώνας του Μεντβέντεφ χωρίς δράμα, ένταση και γέλιο, δεν γίνεται…

Ο Ρώσος πρωταγωνίστησε σε ένα περίεργο περιστατικό που έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης στο Τορόντο, στην αναμέτρηση του 2ου γύρου του National Bank Open με τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ όταν η διαιτήτρια της αναμέτρησης διέκοψε τον πόντο και έδωσε penalty point στον Ρώσο ο οποίος βιάστηκε να ζητήσει συγνώμη από τον αντίπαλό του που τον σημάδεψε σε smash.

Ήταν ένας εκπληκτικός πόντος, με τον Μπούμπλικ να βγάζει απίστευτες άμυνες και τον Μεντβέντεφ να μιλάει πριν τελειώσει ο πόντος, με αποτέλεσμα η chair umpire να δώσει τον πόντο στον Λευκορώσο.

“Καταλαβαίνεις πόσο ηλίθια απόφαση είναι αυτή; Θα τη δείξει το Tennis TV. Ο Μπούμπλικ γελάει μαζί σου τώρα” είπε ο Μεντβέντεφ στη διαιτήτρια, αδυνατώντας να κατανοήσει την απόφαση της official την ίδια ώρα που ο Μπούμπλικ γελούσε ασταμάτητα και δεν είχε καταλάβει τι συνέβη.